21 Αυγούστου 2008

Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω…


Πάλι θα ανακοινώσουν τιμωρίες αθλητών. Αλλά ότι έγινε με Κεντέρη και Θάνου (οι οποία είχε και την τόλμη να βγει και να πει ότι την αδικούν κιόλας), τα ίδια θα γίνουν και τώρα. Αλλά πρέπει πλέον να είμαστε ηλίθιοι για να μη πω μαλάκες —αφού αυτό το έχουμε συνηθίσει και δεν αποτελεί βρισιά— για να συνεχίσουμε να στήνουμε πανηγύρια όταν κάποιος από αυτούς τους μεταλλαγμένους παίρνει κανένα μετάλλιο.

Τώρα θα μου πεις ότι όλα τα μεταλλαγμένα ντοπάρονται. Ναι αλλά αν εμείς σαν Ελλάδα, που θέλουμε να λέμε ότι εμείς δώσαμε στον κόσμο την Ολυμπιακή ιδέα δίνουμε το χειρότερο δυνατόν παράδειγμα τότε δεν πρέπει να έχουμε και καμιά απαίτηση για να μας σεβαστούν οι «βάρβαροι».

Δυστυχώς αδέρφια, έχουμε γίνει τόσο ηλίθιοι που κάποτε τούτη την ηλιθιότητα την συναντούσες μόνο σε αμερικάνους πολίτες. Πριν μερικά χρόνια κάτι τέτοιες συμπεριφορές (εθελοτυφλησμού) τις βλέπαμε μόνο σε αμερικανούς πολίτες. αρχίσαμε να πιστεύουμε στα πάντα, ότι μας λένε το θεωρούμε σωστό. Κι όμως ο έλληνας δεν ήταν τόσο βλάκας κάποτε. Είχε την ψυχή και αντιστεκόταν σε κάτι τέτοιες Αμερικανιές.

Ξέρεις αδερφέ; Μοιάζουμε σαν τα μικρά παιδάκια που αν και είναι φανερό ότι τα αφήνεις να νικήσουν όταν παίζουν μαζί σου, εκείνα δεν το καταλαβαίνουν με τίποτα. Ε, λοιπόν ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι τα μεταλλαγμένα παίρνουν φάρμακα, εμείς εκεί θαυμάζουμε τα ρεκόρ. Καλύτερα κάτι τέτοιες μαλακίες να τις αφήνουμε για τους αμερικάνους, που όλα στην ζωή τους τα νομίζουν σαν «game over» και «reload». Γιατί ρε αδέρφια θα πρέπει να με ενδιαφέρει το χρυσό μετάλλιο που παίρνει κάποιο μεταλλαγμένο και μαζί με αυτό και τα εκατομμύρια που θα βγάλει; Καλύτερα θα ήταν να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν αυτοί. Στο κάτω–κάτω τα δικά μας λεφτά αρπάζουν μέσω της εφορίας. Και ενώ εμείς γινόμαστε όλο και πιο φτωχοί τα μεταλλαγμένα πλουτίζουν και εκτός αυτού έχουν και μόνιμοι θέση στον στρατό.

Ας πάψουμε να ενδιαφερόμαστε για το τι κάνουν αυτοί, γιατί μόνο για την τσέπη τους ενδιαφέρονται και τίποτα παραπάνω. Αν δεν ενδιαφερθούμε τότε θα δείτε κατά πόσο θα θελήσει κάποιος από αυτούς να γίνει πρωταθλητής μιας και τα κίνητρα του θα είναι λιγοστά. Μη πιστεύετε αυτά που λένε «…για την Ελλάδα ρε γαμώ το…», αντί να φωνάξουν την αλήθεια, «…για την τσέπη μας ρε ηλίθιοι…».

1 ΠΟΤΙΣANE:

ΠΡΕΖΑ TV on 21 Αυγούστου 2008 στις 2:16 μ.μ. είπε...

Με το που τελειωσουν οι αγωνες οι υποθεσεις θα ξεχαστουν...

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template