1 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ


Εδώ και τριάντα περίπου χρόνια, οι κυβερνήσεις που βάζουμε στο κεφάλι μας, δεν ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει όταν ψηφίζουν νόμους που είναι εις βάρος μας, διότι ξέρουν ότι τα ζώα θα ψηφίσουν και πάλι την αφεντιά τους. Βάζουν φόρους χωρίς να δουν αν αυτός ο δύσμοιρος λαός αντέχει. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνετε κάποιος με μισθό κάτω από τα επτακόσια Euro και από την άλλη να τον φορολογείς και από πάνω.

Σας έβαλαν πρώτα να πάρετε δάνεια από τις τράπεζες, να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο και τώρα έρχονται να πουν ότι θα σου βάλουν τεκμήριο διαβίωσης χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις προηγούμενες φορολογικές δηλώσεις σου. Εδώ είμαι ένα ανόητο φυτό και πάλι άρχισα να αγανακτώ, όχι δεν γίνουμε τούρκος μιας και εδώ και πολλά χρόνια θέλουν να με έχουν τούρκο και σκλάβο μέσα στην ίδια μου την πατρίδα.

Εδώ που τα λέμε βέβαια, καλά να μας κάνουν, στο κάτω–κάτω ας είχαμε έστω και λίγο μυαλό (δηλαδή εσείς γιατί εγώ είμαι φυτό) και ας ψηφίζαμε έστω και για μια φορά στην ζωή μας (για δοκιμή που λένε) κάποιο κόμμα που δεν έχει πάρει ποτέ την εξουσία. Και στο κάτω–κάτω ας βλέπαμε τι θα έκανε και αυτό (δεν με νοιάζει ποιο), ώστε αργότερα να μην έχει να λέει.

Αντιθέτως δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να ψηφίζουμε σαν αμερικανάκια, ή το ένα κόμμα κλεφτών ή το άλλο των λωποδυτών. Πάντως είναι σαν να έχουμε μόνο δύο επιλογές ή κλέφτες ή λωποδύτες (αν και τα δύο αυτά σινάφια έχουν πιο πολύ λόγο τιμής από ότι οι πολιτικοί).

Ρε άνθρωποι, βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει. Σταματήστε να ακούτε τις σειρήνες που εκπέμπουν σκατά (τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια) και κάνετε μια προσπάθεια να δουλέψει το μυαλό σας που το έχετε αφήσει να πιάσει πουρί από την αχρηστία. Κλείστε τις ρημάδες τις τηλεοράσεις, βγάλτε από το στόμα σας τις πίτσες που τρώτε και προσπαθήστε να κάνετε ασκήσεις διανόησης μπας και κάποια στιγμή μάθουμε να ψηφίζουμε σαν νέοι και όχι σαν τους γέρους και τις γριές που κάποτε τους έβαζαν στο χέρι το ψηφοδέλτιο να πάνε να ψηφίσουν.

Τι στο διάβολο; Λες και όταν κλείνεστε μέσα στο παραβάν του κώλου για να ψηφίσετε σαν ρίχνουν Αλτσχαϊμεροαέριο και ξεχνάτε τα πάντα. Εκτός και αν σας αρέσει να σας ανοίγουν τα βάρδουλα όλοι αυτοί οι πολιτικοί γαμιάδες μας. Ελάτε να τους στείλουμε στο διάβολο και ακόμα πιο πέρα.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template