5 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΗΓΜΕΝΑ…


Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τον θεό της. Οι αρλούμπες που κάνει δεν έχουν τελειωμό. Μα ήθελα να ήξερα ρε αδερφέ; δεν τους νοιάζει καθόλου; Ο χοντρούλης έχει καταπιεί μια κασέτα (στην σημερινή εποχή ένα MP3), που περιέχει μόνο ένα «τραγούδι», το οποίο βάζει και παίζει συνεχώς. Τα ίδια πράγματα τα λέει και στην βουλή, αλλά και όπου κι αν πάει.

Ήθελα να ήξερα δεν βαρέθηκε να λέει τα ίδια πράγματα, έλα χοντρούλη, σταμάτα να τρως συνεχώς, γράψε και κανένα άλλο «τραγουδάκι», εσύ λίγο θες να μας απαγγέλλεις και το «…αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας του καμάρι, βόσκαγε στην εξοχή και στο χλωρό χορτάρι…». Όλοι σου οι υπουργοί μοιάζουν να έχουν πάει μέχρι την τρίτη (το πολύ) του δημοτικού.

Αυτός που φοράει το σκουφί του αλόγου στο κεφάλι, μοιάζει να σκέφτεται όπως και ένα άλογο. Ξέρεις τώρα βρε χοντρούλη, αυτά τα άλογα που τα ρωτάς πόσο κάνουν ένα και ένα και αυτά κτυπάνε ένα από τα μπροστινά τους πόδια δύο φορές στο έδαφος. Κατεβάζει νομοσχέδιο για φόρους, μετά το παίρνει πίσω, αρχίζει να το αλλάζει, κάνει δεξιά κάνει αριστερά, σαν να θέλει να αντιγράψει από τον μπροστινό του και αν και κάνει αντιγραφή, πάλι λάθος κάνει.

Έπειτα κάποιοι από τους βουλευτές σου ομολογούν ότι είναι βλάκες, ότι δεν ήξεραν, τουλάχιστον δεν ρωτούσαν; Μετά είναι και εκείνος ο ανεκδιήγητος υπουργός σου, αυτός ντε που διαφεντεύει (μάλλον τον διαφεντεύουν), τα ΜΜΕ, είναι τόσο φτωχός που έχει βάλει στο γκεζί και την γυναίκα του. Βέβαια θα μου πεις φαίνετε η φτώχια του ζευγαριού, αφού εκείνη ούτε σαμπουάν για τα μαλλιά της δεν έχει.

Άσε πια τον άλλον, να δεις πώς τον λένε, αυτόν ντε που μοιάζει Βούλγαρος, τέλος πάντων, εσύ θα κατάλαβες για ποιον λέω. Αυτός που συμμετέχει σε επιχειρήσεις, όχι όμως για να κάνει δουλειές με αυτές, απλά για να συμμετάσχει μιας και η συμμετοχή είναι που μετράει στους παρά–Ολυμπιακούς, έτσι δεν είναι; Έχεις επίσης και έναν άλλον που κάτι με την δικαιοσύνη ασχολείται και όλα τα βλέπει καλά και άριστα.

Που πας ρε κακόμοιρε χοντρούλη με όλα αυτά; Τι πας να εκθέσεις στην Διεθνή Έκθεσή Θεσσαλονίκης; Το μόνο που θα είναι εφικτό να εκθέσεις είναι ο εαυτός σου και τους υπουργούς που σε πλαισιώνουν.

Αυτό πρέπει να το κοιτάξετε πάντως, φοβάμαι ότι όλοι μαζί πρέπει να παίρνετε ληγμένα. Μη προσπαθείτε να φάτε όσα έφαγε το ΠΑΣΟΚ σε είκοσι χρόνια γιατί σε λίγο θα σκάσετε, δεν θα μπορείτε να κουνηθείτε και έρχεται χειμώνας και ξέρεις εσύ πώς είναι να πέφτει κανείς σε χειμέρια νάρκη.

Τα ληγμένα πάντως να τα προσέχετε ε; Φιλική συμβουλή από κάποιον που κατάντησε φυτό για την όρεξη.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template