7 Νοεμβρίου 2008

ΜΠΑΡΑΚ, ΜΑΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ…


Ρε τι πάθαμε; Μας έχουν κάνει τα απ’ αυτά μας τούμπανο τα φερέφωνα του συστήματος = δημοσιογράφοι. Από το πρωί έως το βράδυ μας μιλάνε για τον τύπο που κάποιοι άφησαν να γίνει πρόεδρος μιας και είναι του χεριού τους. Εμένα τουλάχιστον δεν πρόκειται να με πείσουν ότι ο «μαυρούκος» θα κάνει κάτι διαφορετικό, από τον προκάτοχο του «κύριο» φονιά Bush. Έτσι κι αλλιώς όλοι αυτοί που ανεβαίνουν στην εξουσία, δεν είναι τίποτα άλλο από μαριονέτες που κάποιοι άλλοι κινούν τα νήματα τους.

Το σύστημα επέλεξε λοιπόν έναν μαύρο για πρόεδρο, μόνο και μόνο γιατί έρχονται μεγάλες ανακατατάξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και θέλοντας να δείξουν ότι δεν είναι σοβινιστές και ρατσιστές έβαλαν τον αφροαμερικάνο για πρόεδρο μιας και τα φερέφωνα τους προσπαθούν και καλά να μας τον παρουσιάσουν γλυκούλη και ότι και να κάνει αυτό το κατασκευασμένο, σοκολατί γλυκό θα τυγχάνει της συμπάθειας των ηλιθίων = λαών.

Μην αυταπατάστε φίλοι μου. Μέχρι τώρα τα συμφέροντα τους τα διεκδικούσαν μέσω κάποιας λευκής μαριονέτας, ε, λοιπόν τώρα τα συμφέροντα τους θα τα εκπροσωπεί μια μαύρη μαριονέτα, που ίσως μάλιστα αποδειχτεί ακόμα ποιο σκληρή από την προηγούμενη μαριονέτα με την ηλίθια φάτσα.

Μας περιμένουν πολύ δύσκολες μέρες παιδιά. Μην ακούτε τα πουλημένα φερέφωνα τους. Ο τύπος που βγήκε πρόεδρος της Αμερικής, ακόμα και να ήθελε να κάνει καλό, δεν θα μπορούσε, αφού θα τον έτρωγαν (λευκοί και μαύροι κανίβαλοι του κεφαλαίου), την ίδια κιόλας στιγμή. Μη μου πείτε τώρα ότι ένας μαύρος μετανάστης, κατάφερε να σπουδάσει στο Χάρβαρντ, αν από χρόνια δεν είχε μπει σαν μαριονέτα και υποτακτικός στο club τους;

Ελάτε ρε παιδιά, ας είμαστε σοβαροί. Όλα όσα γίνονται στον πλανήτη, έχουν ένα και μόνο σκοπό. Την απόλυτη εκμετάλλευση των αδυνάτων από τους ισχυρούς. Αυτό συμβαίνει από την στιγμή που ο άνθρωπος ίδρυσε την κοινωνία και το να ζει μαζί με άλλους. Κάποτε ήταν ο πατέρας, ύστερα ο φύλαρχος με υποστηριχτεί τον μάγο και ούτω καθεξής. Ε, τώρα πια δεν εμφανίζονται οι πραγματικοί τύραννοι. Απλά τοποθετούν αντιπρόσωπο τους, χωρίς να κινδυνεύουν οι ίδιοι από μερικά, ίσως, επαναστατικά, χαζά ανθρωπάκια.

Αυτά και πολύ ασχολήθηκα με τον Μπάρακ και τον Μάρακ και το κακό μας συναπάντημα.



1 ΠΟΤΙΣANE:

Cin on 7 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 μ.μ. είπε...

Οι σκέψεις σου είναι αρκετά βαριές και σκληρές αλλά όχι και λάθος! Συμφωνώ με την γενική ιδέα που εκπέμπεις στο κείμενό σου!

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template