12 Νοεμβρίου 2008

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Κάποιος, από αυτούς ντε τους χαοτικούς που μας έλαχε να μας κυβερνούν, πριν από λίγο καιρό έθεσε ένα φοβερό δίλημμα θέλοντας να μας κάνει να επιλέξουμε μεταξύ χοντρού και χάους. Αλλά δεν μας είπε τότε ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ χοντρού και χάους. Αφού ο χοντρός είναι συνώνυμο του χάους.

Βγάζει έναν νόμο, μετά προσπαθεί να τον πάρει πίσω, γιατί κάποιοι του είπαν ότι έκανε γκάφα. Το επιτελείο του δεν είναι ούτε για τον πάγκο της ΑΕΚ, αφού έχουν πολύ λιγότερο μυαλό και από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Άσε που όλοι τους (συμπεριλαμβανομένου και του χοντρού), είναι η ταυτοπροσωπία της τεμπελιάς.

Το μόνο που ξέρουν (αν και σ’ αυτό ακόμα κάνουν μαλακίες), είναι να αρπάζουν τις μίζες και μάλιστα το κάνουν τόσο άσχημα που τους παίρνουν αμέσως χαμπάρι οι άλλοι, οι μεγαλύτεροι μιζαδόροι του ΠΑΣΟΚ. Ο χοντρός πριν τον πάρουμε είδηση ότι είναι το χάος, μας υπόσχονταν ότι θα αλλάξει πολλά, αλλά πάντα αύριο. Από το αύριο στο αύριο το πάει από τότε.

Όσο ήταν στην κυβέρνηση το κόμμα της δήθεν αριστεράς —μίζας— ο χοντρός χαοτικός μας έλεγε για εταιρείες που έπαιρναν συνεχώς δημόσια έργα, αλλά και αυτός πάλι στους ίδιους τα δίνει. Τίποτα άλλο από υποσχέσεις. Κι όμως, υπάρχουμε και εμείς όλοι οι ηλίθιοι που πάμε και ψηφίζουμε, σαν κάποιος μας βάζει την ψήφο έτοιμη μέσα στη τσέπη μας. Να τώρα άρχισε πάλι η ιστορία με τις δημοσκοπήσεις, που δίνουν προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια ρε παιδιά, έχει αλλάξει τίποτα στο ΠΑΣΟΚ για να έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις μας;

Οι ίδιοι που πριν μερικά χρόνια μας έκαναν να ψηφίσουμε τον χαοτικό, οι ίδιοι θα μας κυβερνήσουν και πάλι. Αλλά άντε εγώ να πω ότι ο Γιωργάκης, θέλει πράγματι να κάνει κάτι για την χώρα. Εσείς έχετε την εντύπωση δηλαδή ότι θα μπορέσει να το κάνει; Θα τον φάνε οι γύρω του και τα συμφέροντα που σήμερα τον στηρίζουν. Λέτε ο Λαμπράκης να αγαπάει το ΠΑΣΟΚ; Όχι βέβαια, απλά ίσως έχει να δώσει πολύ λιγότερες μίζες στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, για αυτό τους θέλει.

Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι (τώρα το κατάλαβες;), μας επιβάλλουν (κάνοντας μας πλύση εγκεφάλου) για να πάμε σαν τα βόδια να ψηφίσουμε και πάλι την αριστερή καταστροφή της Ελλάδας.

Πάντως όπως και να το κάνουμε, αν είναι να επιλέξει κανείς μεταξύ χάους ή Καραμανλή, θα επέλεγα το χάος…!

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template