14 Νοεμβρίου 2008

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΥΦΟΛΟΓΟΙ


Οι δημοσιογράφοι (πάνω απ’ όλα οι «μεγάλοι»), όταν παίρνουν «γραμμή» και μετατρέπονται σε κυβερνητικοί εκπρόσωποι, φαίνετε πως το ρίχνουν σε εξωγήινους ελέφαντες, και λοιπά σκουπίδια. Υπονοώ κάτι; Όχι, απλά πάλι πάω να φυτρώσω εκεί που δεν με σπέρνουν, μια κακή μου συνήθεια που την έχω από πολύ μικρός.

Τι να σας πω, δεν αντέχω αυτόν τον εμπαιγμό από τα χορτασμένα σκυλιά του σαλονιού που το μόνο που κάνουν είναι να φέρνουν τις παντόφλες στους κυρίους τους, αφού πρώτα τις γλύψουν. Και καλά να γλύφουν τις παντόφλες, εμένα, εσένα και τον καθένα από μας, γιατί ντε και καλά θα πρέπει να μας πετάνε τα σάλια τους στην μούρη;

Μου αρέσει όμως όταν το παίζουν υπεράνω. Δήθεν και καλά, ότι είναι άτεγκτοι και λένε πάντα την αλήθεια και δεν προσπαθούν να σκεπάσουν κανέναν. Το κακό είναι ότι όλοι μας τους πήραμε χαμπάρι (το χαμπάρι είναι τουρκική λέξη και προέρχεται από την λέξη τους Haber που σημαίνει Νέα, ειδήσεις. Το παίζω και καλά μορφωμένος είδατε;). Τους πήραμε λοιπόν χαμπάρι, αλλά παρ’ όλα αυτά και στην ιστοσελίδα τους κάνουμε «κλικ», αλλά και νούμερα (στα νούμερα), δίνουμε στις τηλεοπτικές τους εκπομπές = σκουπίδια.

Άσε πια αυτό το κόλπο στο να μοιράζονται τα λεφτά μεταξύ τους όλοι αυτοί που αποτελούν τα γρανάζια τους συστήματος. Δεν πρόλαβε ο «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» (όνομα και μη χωριό), να κάνει ιστοσελίδα και έτρεξαν να βάλουν διαφημίσεις κάποιοι που θέλουν να τα έχουν καλά με αυτούς τους τηλεοπτικούς αστερίσκους.

Και ρωτάω εγώ τώρα. Ήρθε κανείς από αυτούς να σας ρωτήσει αν θέλετε να βάλετε διαφήμιση στο σελιδάκι του κώλου που έχετε; Μπα μη περιμένετε να έρθει κανείς, ακόμα και μεγάλα νούμερα να κάνετε. Γιατί; Διότι δεν αποτελείτε μέρος του συστήματος τους και η ζημιά που μπορεί να φαίνετε ότι κάνετε τους είναι ανεπαίσθητη μιας και δεν είστε καλοί στον εκβιασμό.

Μου αρέσει που όταν κάποιος τα βάζει μαζί τους (μιλάω για τους δημοσιογράφους), αμέσως τα παίρνουν στο κρανίο και είναι έτοιμοι να σφάξουν τον τύπο που τόλμησε να τους αμφισβητήσει. Μετατρέπονται αμέσως, από δήθεν δημοκρατικούς (τώρα από πότε πουλημένα τομάρια είναι δημοκράτες, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο), μετατρέπονται σε μικρούς δικτάτορες που επιβάλλουν με το έτσι θέλω την άποψη τους, ακόμα και εάν οι παπαγάλοι δεν είναι αποδημητικά πουλιά, αυτοί θα σου το επιβάλλουν μέχρι να πειστείς ακόμα και αν σου πουν ότι οι φάλαινες βολτάρουν με κουστούμια στην πλατεία Συντάγματος.

Από την μια μέρα στην άλλη μετατρέπονται σε ειδήμονες των σεισμών, σε γιατρούς, σε νευρολόγους, σε οδοντίατρους και μάλιστα γνωρίζουν πολλά περισσότερα ακόμα και από τους ίδιους τους επιστήμονες του εκάστοτε κλάδου.

Να λοιπόν που ήρθε η μεγάλη ώρα να αποκαλυφθούν τα τρομερά μυστικά των UFO. Τρέμετε εξωγήινοι. Ήρθε η ώρα σας. Το σύμπαν από εδώ και πέρα δεν θα σας παρέχει καμιά ασφάλεια, θα είναι γεμάτο από μικρές–μικρές κάμερες…!

Το χειρότερο όμως απ’ όλα είναι ότι και οι οθόνες μας θα αδειάσουν από δημάρχους και πολιτικούς που προσπαθούν να πηδήξουν, και θα γεμίσουν από πράσινα ανθρωπάκια που θα το «κάνουν» από την μύτη, τα αυτιά ή τις πατούσες.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των UFO, δεν έχετε πλέον βάσανα άλλα από το αν κατέβουν ξαφνικά και σας χουφτώσουν τα πράσινα ανθρωπάκια. Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» που μας προσέχουν τα οπίσθια μας, αλλιώς ο πλανήτης θα μετατρεπόταν στο «ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ»…!

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template