28 Νοεμβρίου 2008

ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ;


Εδώ και μερικές ώρες ή μέρες αν θέλετε, βρίσκετε σε εξέλιξη μια τρομοκρατική ενέργεια. Τα Μέσα Μαζικής Μαλακίας (ΜΜΕ), μιλούν για μια νέα μορφή τρομοκρατίας. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Μήπως η αλλαγή του προέδρου του κράτους αφέντη που είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σηματοδοτεί και την αλλαγή του τρόπου «μάχης» που θα επακολουθήσει για την, κατά κύριο λόγο, τρομοκράτηση της μάζας;

Αλήθεια ποιος εξοπλίζει και εκπαιδεύει αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα που οι αρχηγοί τους τα εκμεταλλεύονται κλείνοντας συμφωνίες με κάποιους που έχουν συμφέροντα το να ανάβουν εστίες «φωτιάς» εκεί που τους συμφέρει; Μη μου πείτε τώρα ότι όλοι αυτοί βρίσκουν τα όπλα που κρατούν από τον ουρανό; Κάποιος τους τα προμηθεύει.

Βέβαια το κακό είναι ότι σπέρνουν το απόλυτο χάος στην μάζα. Όλα όσα γίνονται σε τούτον τον κόσμο είναι αλληλένδετα με τα συμφέροντα κάποιον, άλλο αν οι αρχηγοί των δύστυχων αυτών το ρίχνουν στον θρησκευτικό φανατισμό…! Ας μη ξεχνάμε ότι οι μεγαλύτερες αιματοχυσίες έγιναν πάντοτε στο όνομα κάποιου θεού. Άλλωστε για αυτό υπάρχουν οι θρησκείες, για να έχουν οι άνθρωποι κάποιο άλλοθι για όλα τα κακά που κάνουν.

Δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να πείσει όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους να θυσιάσουν την ζωή τους για χάρη του αρχηγού τους. Βάζει λοιπόν ο κόπανος ο αρχηγός (σαν κάλυψη), τον Μωάμεθ ή τον Αλλάχ ή όπως διάολο τον λένε και τους βάζει να θυσιαστούν εκείνοι, ενώ αυτός κάθετε στο πολυτελές καταφύγιο του (που μπορεί να βρίσκετε ακόμα και μέσα στον Λευκό Οίκο) και απολαμβάνει τα λουκούλλεια γεύματα του και το πλούσιο χαρέμι του.

Το να πολεμάς γιατί πεινάς το καταλαβαίνω, το να πολεμάς γιατί σε αδίκησαν πάλι το καταλαβαίνω, αλλά το να πολεμάς για θεούς που ποτέ σου δεν έτυχε να δεις, ε αυτό δεν το καταλαβαίνω και ούτε θα το καταλάβω ποτέ μου. Το να σου υπόσχεται κάποιος ηλίθιος ότι αν χάσεις την γαμημένη σου ζωή για κάποιον που δεν έχεις δει και ότι θα τον δεις όταν πεθάνεις, αυτό δεν θα το καταλάβω ποτέ.

Στο κάτω–κάτω αν όπως λένε όλοι αυτοί οι θρησκευτική ηγέτες, είναι τόσο ωραίο πράγμα να συναντάς τον Θεό, τότε γιατί δεν μπαίνουν πρώτοι αυτοί στον κόπο να θυσιαστούν για τον περίφημο θεό τους; Γιατί μόλις αρρωστήσουν τρέχουν στα νοσοκομεία και δίνουν εκατομμύρια προκειμένου να κερδίσουν μερικούς μήνες καθυστέρησης από την συνάντηση τους με τον θεό τους; Αν είναι τόσο ωραίο πράγμα, τότε έπρεπε να επιδιώκουν πρώτοι να αποδημήσουν στον «κύριο» τους.

Ε, λοιπόν κύριοι, αν θέλετε να πολεμήσετε όλους αυτούς που σας καταπιέζουν ή σας αδικούν, τότε πολεμήστε με τον στρατό τους και όχι να σκοτώνετε άοπλους ανθρώπους που στο κάτω–κάτω δεν γουστάρουν να συναντήσουν τον θεό τους. Γιατί για σας είναι άδικο που σας κτυπούν οι αμερικάνοι ή οι εβραίοι; Διότι είναι καλύτερα εξοπλισμένοι από σας και δίκιο έχετε. Αλλά όταν κάνετε και εσείς το ίδιο κατά των άοπλων δεν περνάτε αυτόματα στον ίδιο ρόλο για τον οποίον πολεμάτε;

Αν λοιπόν έχετε μεγάλα αρχίδια, τότε μάγκες μου, καλά θα κάνετε να αρχίσετε να εκτελείτε τους πραγματικούς ενόχους και όχι τους λαούς που έχουν έτσι κι αλλιώς την ίδια μοίρα με σας από τους εκμεταλλευτές τους. Εμ βλέπεις οι αρχηγοί σας τα έχουν κάνει πλακάκια με αυτούς και απλά εκτελούν συμβόλαια (πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι), για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πραγματικών ενόχων.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template