14 Δεκεμβρίου 2008

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ…


Πω, πω τι βλέπουν τα ματάκια μου και τι ακούνε τα αυτάκια μου τις τελευταίες μέρες δεν περιγράφετε. Έχουν βγει αρκετές εκατοντάδες φασίστες στο διαδίκτυο (κυρίως από την επαρχεία) και προσπαθούν να το παίξουν και καλά προστάτες και υποστηριχτές των επιχειρηματιών που έχουν υποστεί ζημιές. Κάνουν όπως και οι αριστεροί που καπελώνουν κάθε κίνημα που περιέχει αγανάκτηση.

Είναι το κάτι άλλο με τα φασιστάκια του κερατά που θέλουν και καλά να το παίξουν πιο Έλληνες από όλους τους άλλους. Κι όμως αυτά τα μιάσματα αν υπάρξει ανάγκη να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, όλα αυτά τα σιχαμερά όντα θα χωθούν σε κάποιο γραφείο (έτσι έγινε και με τους φασίστες της Μεταξικής δικτατορίας) και θα γράφουν καμιά μαλακία σε κάποιο γραφείο.

Όχι ηλίθια πλάσματα, δούλοι της εκάστοτε εξουσίας, δεν είστε και δεν θα γίνετε ποτέ προστάτες της πατρίδας μας. Εσείς όλοι απλά γλύφετε τις εξουσίες μπας και το ρυπαρό κορμί σας βρει και βολευτεί σε κάποιο δημόσιο γραφείο. Βέβαια το καλό για σας είναι ότι σε ολόκληρο τον κόσμο επικρατή το ιδεολογικό σας πιστεύω. Έτσι κάθε φορά που η κοινωνία αρχίζει να κινείτε, εσείς αρχίζετε να μιλάτε για θεούς, Χριστούς και άγια πνεύματα.

Το κακό όμως για σας είναι ότι κανείς πια δεν σας πιστεύει, παρά μόνο ένα γεροντικό (έτοιμο να μας αφήσει χρόνους) κοινό που ενώ πεινούσε μια ζωή, στηνόταν μπροστά στις μουχλιασμένες εικόνες και έκανε σταυρούς και έριχνε το φταίξιμο για την πείνα του στον θεό του.

Ευτυχώς για τον κόσμο και δυστυχώς για σας και τους γέροντες οι νέοι άνθρωποι είναι πολύ πιο έξυπνοι από την παλιά γενιά και αρχίζει να καταλαβαίνει τι πάει να πει εξουσία και πάνω απ’ όλα πολιτική εξουσία.

Που απευθύνεστε ρε χαμένα κορμιά; Πόσο μουχλιασμένοι μπορεί να είστε; Αφήστε πια το βυζί της μαμάς σας και προσπαθήστε να ζήσετε ελεύθερα και με ποιότητα που μόνο οι πολιτικοί έχουν και χαίρονται μαζί με τα αφεντικά τους, πίνοντας κάθε μέρα το αίμα των εργαζόμενων.

Το κακό είναι ότι είστε πιο φυτά και από μένα που είμαι έτσι κι αλλιώς δηλωμένο φυτό. Γράφω και εγώ σαν και σας, αλλά είμαι και εγώ ένα ακόμα δειλό φυτό σαν και εσάς. Που κλείνεται στην –προς το παρόν- ασφάλεια της μικροαστικής του μαλακίας και δήθεν κάνει την επανάσταση του, αφήνοντας όμως τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Ας το βουλώσουμε λοιπόν όλοι εμείς οι δήθεν και ας αφήσουμε τα παιδιά να κάνουν την δουλειά που εμείς δεν κάναμε εδώ και τόσα χρόνια, γιατί ήμασταν τα βολεμένα υποχείρια των κλεφτών πολιτικών και τίποτα παραπάνω.

Άντε στο διάβολο λοιπόν και εσείς και εγώ.



0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template