29 Μαρτίου 2009

Η Γη σώθηκε, και τα ΜΜΕ αλαλάζουν…


Έως πότε θα είμαστε πρόβατα; Μου άρεσε που χθες άκουγα μερικούς να λένε ότι θα σβήσουν τα λαμπάκια τους. Και ναι τα έσβησαν, αλλά είχαν αράξει μπροστά στις τηλεοράσεις τους και παρακολουθούσαν τον αγώνα ή έβλεπαν τις κραυγές από τους ρεπόρτερ του εθνικού μας περιβαλλοντολόγου (ΣΚΑΙ)…

Αλήθεια ρε παιδιά. Μπορεί να μου πει κάποιος, γιατί τα ΜΜΕ, δεν έκαναν ούτε έτσι, μια συμβολική κίνηση ρε αδελφέ. Να κατεβάσουν έστω και για τρία (πολλά λεπτά λέω), λεπτά τους διακόπτες τους, ώστε να δείξουν σε όλα εμάς τα βόδια (μια χαρά είναι τα κακόμοιρα τα ζωάκια, άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας), ότι και καλά συμμετέχουν κι αυτοί στην μαλακία (δεν άντεξα το είπα) της δήθεν σωτηρίας του περιβάλλοντος.

Τι να πω; Μπορεί μόνο εγώ να είμαι τόσο κακεντρεχείς και να μη μπορώ να πιστέψω σε τίποτα απ’ όλα όσα κάνουν. Μπορεί πάλι να είμαι και δυστυχής που δεν αφήνω το μυαλό μου να πλυθεί στην μπουγάδα που βάζουν όλοι αυτοί οι δήθεν σωτήρες μου.

Τι να κάνω; Δυστυχώς για μένα φυτό γεννήθηκα και φυτό θα πεθάνω. Αλλά ξέρω ότι όσα γίνονται δήθεν για το καλό μας δεν είναι τίποτα άλλο από μια στημένη βιομηχανία αρπαγής χρημάτων.

Άντε ας πάω τώρα να χώσω το κορμί μου όσο πιο βαθιά μέσα στη γη μπορώ, για να μην ακούω και να μη βλέπω όλα όσα γίνονται γιατί αυτό με σαπίζει…3 ΠΟΤΙΣANE:

korinoskilo on 29 Μαρτίου 2009 - 12:24 μ.μ. είπε...

κατσε εδω που εισαι για να τα λες!!!!!!

καλημερουδια


με γεια το νιου λουκ .... απιθανο ειναι :)

σίβυλλα on 29 Μαρτίου 2009 - 3:41 μ.μ. είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/03/blog-post_4742.html

disa on 30 Αυγούστου 2009 - 7:15 μ.μ. είπε...

hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template