2 Απριλίου 2009

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 2ο


Έτσι λοιπόν ο Μάδα και η Αυέ όπως περιγράψαμε στο πρώτο μέρος, μετά από την κλωτσιά που έφαγαν από τον βαρεμένο (το βαρεμένο, δεν είναι το όνομα του, αλλιώς θα το έγραφα με κεφαλαίο το «Β», απλά βαρεμένος στο μυαλό εννοώ), βρέθηκαν στον πλανήτη Γη.

Τότε τούτος ο πλανήτης είχε πολύ βλάστηση και έτσι έπεσαν στα μαλακά και οι δύο. Πέρασαν αρκετές μέρες και εβδομάδες στο να γυρνάνε από εδώ και από εκεί (μη φαντασθείτε ότι έκαναν και τίποτα μεγάλες αποστάσεις) και στο τέλος βαρεθήκανε τα γύρω–γύρω, βαρεθήκανε το πράσινο, τους καταρράχτες, τα δέντρα κλπ, κλπ.

Βέβαια ο Μάδα —που ήταν πολύ τεμπέλης— δεν «κουραζόταν» (σαν μερικούς, μερικούς σήμερα που θέλουν να λέγονται πρωθυπουργοί), δεν κουραζόταν λοιπόν να κάθετε. Αντίθετα η Αυέ είχε αρχίσει να βαριέται και έψαχνε χίλιους δύο τρόπους για να κάνει τον Μάδα να την καταλάβει. Συνήθως του γκρίνιαζε ότι και καλά δεν κάνει τίποτα.

Άσε που μετά από μερικούς μήνες την έπιασαν και τα υπαρξιακά της (εγώ πότε θα γίνω μάνα…), αλλά ο Μάδα τίποτα, εκεί βράχος, συνέχιζε το «τάκα–τάκα» μόνος του μιας και του είχε καρφωθεί η ιδέα ότι άμα πετύχει το «τάκα–τάκα», τύφλα να έχει το άλλο.

Η άλλη όμως άρχισε να έχει υπερχείλιση του «καρμπιρατέρ» και έτσι μια μέρα βγήκε fruit therapies και περνώντας από τα διάφορα φρρουτόδενδρα σταμάτησε σε ένα δέντρο που δεν είχε προσέξει ποτέ άλλη φορά.

Ενώ όλα τα άλλα δέντρα είχαν εκατοντάδες καρπούς να κρέμονται από πάνω τους, αυτό είχε μόνο έναν καρπό, που κρέμονταν κάτω από ένα αρκετά μεγάλο και χοντρό κλαδί (σήμερα αυτά τα λέμε αγκωνάρια, τότε όμως δεν ήξεραν πώς να τα πουν).

Έτσι η Αυέ, άρχισε να το χαϊδεύει, τον καρπό, όχι το αγκωνάρι, απαλά, απαλά και όσο το έκανε αυτό στο καρπό, παρατηρούσε ότι το αγκωνάρι όλο και μεγάλωνε. Κάποια στιγμή άρχισε το παράξενο δέντρο να βγάζει κάτι περίεργους ήχους (λένε ότι έκανε σσσσς, αλλά μάλλον σε αχ βαχ το κόβω) και στο τέλος την βουτάει την βάζει στο χλωρό χορτάρι (άνοιξη πρέπει να ήταν και πλανιόταν μια φούντωση στην πλάση και την έκανε να φωνάξει τον θεό μαστροπό…!

Το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ η Αυέ, ώστε την άλλη μέρα πήρε και το Μάδα μαζί της και του είπε τι είχε συμβεί την προηγούμενη μέρα. Έτσι λοιπόν έγιναν τρίο με το «δέντρο» που δεν ήταν άλλο από τον πρώην στρατηγό του Θεού που όμως ζήλεψε το έργο και κατέβηκε να το κάνει δικό του. Τώρα γιατί είχε μόνο ένα «απ’ αυτό» να του κρέμεται; Γιατί απλά ήταν μονάρχης, πώς αλλιώς θα μπορούσε να διοικήσει τόσους άλλους που τον ακολούθησαν στην επανάσταση του εναντίον του βαρεμένου.

Κάνανε λοιπόν «τρίο» και πρέπει να ήταν το πρώτο «Bisexuale» ζευγάρι που είχε κάνει την εμφάνιση του στον πλανήτη μας. Δυστυχώς όμως ήρθε η ώρα να κάνουμε πάλι διαφημιστικό διάλειμμα…



1 ΠΟΤΙΣANE:

korinoskilo on 2 Απριλίου 2009 στις 3:29 μ.μ. είπε...

οσο παει γινεται καλυτερο ..... αντε περιμενουμε :))

την καλησπερα μου

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template