29 Απριλίου 2009

ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕ ΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ


Ρε παιδιά, μπορεί κανείς από εσάς να μου πει τι έγινε με το σκάνδαλο Παυλίδη; Έμαθα λέει ότι δεν προκύπτει καμία ευθύνη πολιτική. Δεν κατάλαβα τι έγινε; Τώρα θα μου πεις είσαι φυτό τι μυαλό να έχεις; Ενός φυτού. Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι εσείς που έχετε μυαλό ανθρώπου έχετε καταλάβει ή μήπως σας τύφλωσε και εσάς το άπλετο φως που έπεσε στην υπόθεση;

Δεν πάμε καλά, δεν πάμε καθόλου καλά, αρχίζω να τρελαίνομαι. Στην αρχή κάθε υπόθεσης βγαίνουν τα ηλίθια και μας λένε για άπλετα φώτα. Σκέπτεσαι τότε και λες : «Καλά τόση πολύ ενέργεια για το άπλετο φώς που θα την βρουν βρε παιδί μου; Θα γίνει Black out…»

Να, τώρα κατάλαβα, αυτό είναι, δεν ρίχνουν ποτέ άπλετο φώς γιατί απλά είναι οικολόγοι, αγαπούν το περιβάλλον οι άνθρωποι, γιατί σου λέει, άμα καταναλώσουμε τόση ενέργεια για να ρίξουμε άπλετο φως, θα κάνουμε κακό στον πλανήτη, άρα καλύτερα είναι να γεμίζει ένα ή και δύο, άντε και οι τριακόσιοι, να κλέψουν από μερικά εκατομμύρια δεν πειράζει. Αν όμως ρίξουμε άπλετα φώτα θα κάνουμε κακό στο περιβάλλον.

Άντε και να το δεχτό, αυτό ντε με τα άπλετα φώτα. Οι άλλοι που μας έλεγαν για μαχαίρια στα κόκαλα γιατί ποτέ δεν τα χρησιμοποίησαν (τα μαχαίρια); Α, και για αυτό υπάρχει εξήγηση. Σου λέει άμα αρχίσουμε να χώνουμε μαχαίρια στα κόκαλα, θα πλημμυρίσει η χώρα. Άρα καλύτερα να μην το επιχειρήσουμε.

Για αυτό βρε οι άνθρωποι βγάζουν τους εαυτούς τους καθαρούς. Εμάς βρε πάλι σκέπτονται. Όλα αυτά τα κάνουν για το καλό μας και εμείς οι άθλιοι τους βρίζουμε. Είμαστε όμως πολύ, πάρα πολύ αχάριστοι άνθρωποι…, μάλλον είστε αχάριστοι, εγώ είμαι φυτό…



0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template