5 Μαΐου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


Και να που επιτέλους ήρθε η ώρα για να χαθεί από τα τηλεοπτικά πάνελ (εκτός και αν είναι κι αυτό μέρος των τηλεοπτικών τρικ), ένα πλάσμα που εμφανίστηκε ξαφνικά και εντελώς από το πουθενά, για να κάνουν κάποιοι νούμερα με το απίθανο αυτό νούμερο.

Ναι, καλά το καταλάβατε. Μιλάω για μια γυναίκα που κάποτε τραγουδούσε δημοτικά τραγούδια. Όνομα δεν λέω, γιατί μπορεί κάποιοι να θέλουν πάλι να κάνουν νούμερα με το νούμερο που είναι και φυτό, δηλαδή εμένα.

Μακάρι να υπήρχε νόμος που να προστατεύει κάποια τρελαμένα για δημοσιότητα πλάσμα από κάτι τηλεοπτικά τέρατα. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει και φυσικά η κατάληξη είναι να υπάρχουν κατεστραμμένες ζωές στον βωμό της τηλεοπτικής αηδίας.

Φυσικά αυτό το παιχνίδι παίζετε με τρεις παίχτες πάντοτε. Ο ένας είναι το θύμα, ο άλλος είναι ο θύτης και ο τελευταίος παίχτης είναι ο ηθικός αυτουργός που είμαστε όλοι εμείς που παρακολουθούμε όλες αυτές τις αηδίες.

Φίλε αναγνώστη, μη βιαστής πάλι να πεις : «Α, εγώ δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές και…». Φυσικά ούτε εγώ βλέπω, αλλά βλέπουν κάποιοι φίλοι μας, που όμως δεν τους λέμε στα ίσα πόσο πολύ ηλίθιοι είναι όταν κάθονται και παρακολουθούν τις εμετικές αυτές εκπομπές.

Κι όμως, υπάρχουν κι άλλες εκπομπές που δήθεν δεν έχουν τέτοιο περιεχόμενο, αλλά το αναπαράγουν για χάρη του χιούμορ, αλλά όπως και να το κάνεις ακόμα και έτσι προωθούν τις εκπομπές αυτές ακόμα και σε εμάς που δεν τις παρακολουθούμε, κατά συνέπεια δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον άμοιρο τον τηλεθεατή.

Αυτό λοιπόν το πλάσμα, είχε αρχίσει τον τελευταίο καιρό να αισθάνεται σαν θεός που μέχρι και αρρώστιες είχε αρχίσει να θεραπεύει, κι όμως όλα τα σιχάματα συνέχισαν να την καλούν στις σιχαμένες τους εκπομπές.

Τώρα απολαμβάνουν και πάλι το έργο τους (αν δεν είναι τρικ). Μπράβο και στο ΕΣΡ να είναι καλά και να σταματάει εκπομπές επειδή είπαν την λέξη ΜΑΛΑΚΑΣ…!



12 ΠΟΤΙΣANE:

Mousikoulis on 5 Μαΐου 2009 στις 12:47 μ.μ. είπε...

Καλημερα ραπανακι μεσα στο μυαλο μου εισαι με αυτο το θεμα θα ασχολιθω σημερα!

ΡΑΠΑΝΑΚΙ on 5 Μαΐου 2009 στις 12:55 μ.μ. είπε...

Καλή σας ημέρα. Είπαμε, φυτρώνω πάντα εκεί που δεν με σπέρνουν…

Λουλούδι on 5 Μαΐου 2009 στις 1:12 μ.μ. είπε...

Το κακο εγινε,ολα για την τηλεθεαση,καταστρεφουν ανθρωπους καταστρεφουν ζωες!καλημερα!

ΡΑΠΑΝΑΚΙ on 5 Μαΐου 2009 στις 2:01 μ.μ. είπε...

Καλημέρα ΛΟΥΛΟΥΔΙ, αλλά όπως γράφω κιόλας στο κείμενο μου, όλοι εμείς είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί…

Ανώνυμος είπε...

Α, ρε ΡΑΠΑΝΑΚΙ, σε παρακολουθώ σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Τα λες, αλλά ποιος ακούει; Όπως πάντα το χρήμα κάνει αυτό που θέλει. Καλά κάνεις και τα χώνεις. Ποιος ξέρει κάποτε μπορεί να ξυπνήσουμε…

Ανώνυμος είπε...

Σε βρήκα μέσο της ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑΣ και διαβάζοντας και παλαιότερα άρθρα σου με κέρδισες. Συγχαρητήρια, να συνεχίσεις έτσι ανένδοτα και με χιούμορ…

Γραφεας Πεζικου on 5 Μαΐου 2009 στις 4:30 μ.μ. είπε...

Πρώτη μου φορά σε διαβάζω και αυτό μέσω των φίλων μου στη ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ και ευγενικά έρχο
μαι να σε συγχαρώ από καρδιάς αφ ενός και να
επιβεβαιώσω όσο μπορώ ότι δεν είναι ΤΡΙΚ της
Τραγουδίστριας το τελευταίο αυτό δράμα.Το πρό
βλημα δυστυχώς ή ευτυχώς ήταν ορατό τους τελευταίους μήνες,σε πρώτη ματιά και δεν χρειάζονταν η επισταμένη παρακολούθηση των φρικτών μεσημεριανών εκπομπών.Μακάρι να κάνω" λάθος διάγνωση"Χάρηκα πολύ και ευχαρι
στώ για τη φιλοξενία...Με αγάπη ΑΠΟΜΑΧΟΣ

Γραφεας Πεζικου on 5 Μαΐου 2009 στις 4:38 μ.μ. είπε...

Έγινα και αναγνώστης σου όπως βλέπεις με τη πρώτη ματιά,το πρώτο φλερτ,οδήγησε.......σε γάμο?

ΛΕΩΝ on 5 Μαΐου 2009 στις 7:53 μ.μ. είπε...

Προσκυνώ το σημερινό πόστ!
Καλησπέρα!

ΡΑΠΑΝΑΚΙ on 5 Μαΐου 2009 στις 7:58 μ.μ. είπε...

Σας ευχαριστώ παιδιά όλους, αλλά κάτι πρέπει να αρχίσουμε πια να κάνουμε σαν ενεργοί πολίτες και όχι σαν πολίτες του καναπέ…

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ on 6 Μαΐου 2009 στις 9:12 π.μ. είπε...

Το μονο που εχω να σχολιασω Ραπανακι μου ειναι...
Μπηκαν τα γιδια στο ματρι....
(γιδια οι παρουσιαστες...μαντρι η tv μας)...
Και ποσους ακομη εχουν να καταστρεψουν....
Ειναι λυπηρο δυστυχως...
Καλημερα σας...

korinoskilo on 6 Μαΐου 2009 στις 10:42 π.μ. είπε...

μεχρι να βρει απο την κληνικη ...... να δω με τι θα ασχοληθουν .... γιατι τοτε θα αρχισουν παλι τα ιδια .... για να την αποτρελανουν τελειως :/

καλημερα ρεπανιους

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template