18 Μαΐου 2009

ΒΙΒΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΑ


Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχει τύχει να διαβάσετε έστω και ένα μικρό απόσπασμα από την βίβλο, αλλά αν προσπαθήσετε να το διαβάσετε είναι σαν πορνογράφημα άνευ εικόνων.

Αυτός πάντως που το εμπνεύστηκε και το έγραψε, πρέπει να ήταν πολύ ανώμαλος τύπος. Μου αρέσει που κάποιοι φανατική χριστιανοί όταν πιάνουν στα χέρια τους κάποιο περιοδικό που έχει ακάλυπτα οπίσθια, αρχίζουν και κάνουν σταυρούς και φτύνουν τον κόρφο τους (αυτό το τελευταίο με το φτύσιμο ποτέ δεν το κατάλαβα, γιατί φτύνουν; Τι πράγμα θέλουν να γλιστράει στον κόρφο;).

Αυτό το κάνουν (κακώς το κάνουν), όταν δουν γυμνό, αλλά δεν κάνουν το ίδιο όταν διαβάζουν αυτό το δήθεν καλό και χριστιανικό βιβλίο με τα πολλά ου (μόνο ο Ράλλης δεν ήθελε τα ου), αλλά και μέχρι αηδίας τσόντα.

Απ’ όλα έχει μέσα. Τι μάνες που τα έχουν φτιαγμένα με τον έναν από τους γιους και προσπαθούν να ρίξουν τον άλλον γιο με πιάτα φακής, τι αδέλφια που σκοτώνει το ένα το άλλο. Τι πορνόγερους και πορνόγριες που στα ογδόντα τους προσπαθούν να κάνουν παιδία, τι γέρους που βάζουν κάτω το παιδί τους για να το σφάξουν, τι όργια με από πίσω οδούς και που μετά γίνονται στήλες άλατος (αν και με πιπέρι μαζί θα ήταν πολύ πιο νόστιμο το πράγμα).

Τι είπατε; Έχω άδικο; Ναι μπορεί, αλλά έτσι το βλέπω εγώ το πράγμα. Λέτε να μου την πέσει και μένα κανένα σωματείο από αυτά ντε που κυκλοφορούν κατά καιρούς και προσπαθούν ντε και καλά να σώσουν τις ψυχές τους (άλλο τώρα αν κάνουν τα χειρότερα όργια κρυφά, το θέμα είναι το πώς πρέπει να φαίνονται στους άλλους).

Τέλος πάντων, τώρα τελευταία (άλλη χαζή έκφραση. Τι θα πει τώρα τελευταία; Ή τώρα ή τελευταία), δουλεύω πάνω σε μερικά θέματα μέσα από την Βίβλο και θα τα παρουσιάσω (ω, ρε πάει το καβάλησα το καλάμι, άκου παρουσιάσω), με χιουμοριστική ματιά. Μη βιάζεστε, όλα θα γίνουν…!



2 ΠΟΤΙΣANE:

delfinoula on 18 Μαΐου 2009 στις 9:34 π.μ. είπε...

Εν αναμονή λοιπόν..

Καλημέρα!

korinoskilo on 18 Μαΐου 2009 στις 10:05 π.μ. είπε...

ολε ολε ολε....... πιασαμε το αγαπημενο μας θεμα.... διαπρεπεις :)))))
το σεξ στα χρονια της βιβλου ....... τελειοοοοο!!!!
αμ τα μαστιγια που τα πας ... που την βρησκαν να τους μαστιγονουν?:Ρ


καλημερεςςςςςςς ρεπανακι:)

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template