19 Μαΐου 2009

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΒΡΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΑΡΟΥΛΑ


Λοιπόν, ας αρχίσουμε σιγά–σιγά να εξερευνούμε το βιβλίο που λέγετε Βίβλος. Για να μη μας πουν κάποιοι ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνετε, θα αρχίσω με τα σοβαρά (αν είναι δυνατόν να είναι κανείς σοβαρός όταν εξετάζει ένα τέτοιο πράγμα. Γίνεται να είσαι σοβαρός όταν διαβάζεις Play Boy;).

Λοιπόν αυτό το Play Boy της αρχαιότητας αποτελείτε από 66 βιβλία (αν και θα ήταν πιο σωστό να αποτελούνταν από 69 βιβλία). Τώρα αυτά διαιρούνται στα «Δευτεροκανονικά» και στα «Απόκρυφα» (ε, ρε γνώση το ραπανάκι, όχι παίζουμε), 1189 κεφάλαια και 31,173 χωρία (όχι χωριά, ούτε αυτό που λέμε από χωρίον εις χωρίον), χώρα τα εδάφια (δεν ξέρω αν ήταν γόνιμα τα εδάφια, αλλά πρέπει να έκανα πολύ καλό στις τσέπες κάποιων).

Δεν θα συνεχίσω άλλο με την επίδειξη γνώσεων (αυτό το έκανα μόνο και μόνο για να μη μας πηδήξουν οι λεγόμενοι θρησκόληπτοι, ότι και καλά δεν ξέρουμε).

Πάω λοιπόν παρακάτω και αρχίζω από τον Αβραάμ ή Αβράμη όπως θα το λέγαμε εμείς καλύτερα. Αυτός λοιπόν ο Αβράμης είχε μια γυναίκα που την έλεγαν Σάρα (η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα).

Αυτός λοιπόν ο Αβράμης όταν τριβόταν στην Σάρα ήταν ήδη 65 χρονών πορνόγερος (την κατάφερε την μικρούλα ο γερομπισμπίκης), εκείνη πάλι ήταν θεο–τραβάει καράβι, και έτσι όταν την παντρεύτηκε (είχε πολύ χρήμα ο γεροξεκούτης) και τράβηξαν κατά Αίγυπτο ή Αίγυφτο (όπως αγαπάτε), άρχισε να το σκέπτεται.

Ήξερε ότι η Σάρα που ήταν αμάν, αμάν, θα του τα φορούσε (δεν είχε εφευρεθεί το Viagra ακόμα), έτσι σκέφτηκε να πει ότι ήταν αδελφούλα του (ίσως αυτό να του σήκωνε…την τρίχα, άντε αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό).

Αδελφή όμως ή όχι, οι πονηροί αραπάδες μόλις την είδαν, την βουτάνε, την πάνε στον Φαραώ και η Σάρα βλέπει το Χριστό φαντάρο (από τότε άρχισε να κατασκευάζετε η έλευση του Χριστού, προφητεία ρε παιδιά, τι να κάνουμε;)

Αφού την έκαναν σουρωτήρι για μακαρόνια στο παλάτι, του την επιστρέφουν. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου ο τύπος. Ίσα, ίσα, την έβαλε να του διηγείται με κάθε λεπτομέρεια τα αίσχη της.

Βέβαια πρέπει να την πήρε όλο το παλάτι και ο μισός στρατός των αραπάδων, έτσι πρέπει να κόλλησε αρρώστιες η τύπισσα και κόντεψε να ξεκληρίσει τους Αιγυπτίους. Να από πού βγαίνουν οι αρρώστιες (πληγές) των Αιγυπτίων. Μάλιστα ο Φαραώ του την είπε κιόλας του γέρου, γιατί είχε πει ψέματα ότι ήταν αδελφή του.

Τέλος πάντων αφού την ξε…σέρνει καράβι, του την έδωσαν πίσω. Λένε ότι όταν πια την πείρε πίσω ο γεροφιρφιρής αυτή ήταν 75 χρονών. Παιδιά λέει δεν μπορούσε πια να κάνει (σάμπως είχε μείνει τίποτα). Τώρα αν αυτή ήταν 75 χρονών αυτός ο μπατσόγερος πόσο ήταν;

Έλα όμως που και στα 75 της δεν μπορούσε να ξεχάσει τις χαρές που είχε στο παλάτι; Έτσι τι κάνει; Βάζει λέει το πορνόγερο (μάλλον αρλούμπα είναι αυτό) και το κάνει με μια άλλη μικρούλα, ενώ εκείνη (η Σάρα), έπαιρνε μάτι ή και μπορεί να συμμετείχε και στο όργιο. Τέλος πάντων από εδώ το είχε, από εκεί το είχε η μικρούλα τους υπηρέτρια τους κάνει ένα παιδί (σιγά μη και ήταν του Αβράμη) και το ονομάζουν Ισμαήλ ή Μαήλο θα τον λέμε εμείς.

Μετά να δείτε το όργιο που ακολουθεί, αλλά αυτά στο επόμενο με περισσότερες λεπτομέρειες…Σιγά βρε υπομονή όλα θα τα δούμε…



3 ΠΟΤΙΣANE:

ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΧΑΛΑΡΑ" on 19 Μαΐου 2009 στις 5:35 μ.μ. είπε...

Μας άφησες πάνω στο καλύτερο ρε Ραπανάκι ή Ρεπανάκι…

korinoskilo on 19 Μαΐου 2009 στις 10:25 μ.μ. είπε...

αρχισε να μου αρεσει αυτο το βιβλιο ......

αντε περιμενω την συνεχεια:Ρρ

καλο βραδυ

delfinoula on 20 Μαΐου 2009 στις 10:07 π.μ. είπε...

χμμμ... Μάλιστα, μάλιστα...

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template