24 Μαΐου 2009

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΙΣΑΑΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΛΙΟ


Και μετά από το διάλειμμα που κάναμε, λέω να συνεχίσω με τις περιπέτειες του πιο λάγνου βιβλίου που κάποιοι φρόντισαν να το κάνουν best seller…! Είχαμε μείνει λοιπόν που η δουλάρα της Σάρας την έκανε και πήρε τους δρόμους μπας και βρει κάποιον να φορτώσει το μούλικο της που είχε αποκτήσει μετά από τις ανωμαλίες που την είχαν βάλει να κάνει με τον έκφυλο γέροντα…!

Έψαχνε λοιπόν με το παιδί της, αλλά δεν έβρισκε τίποτα. Πάλι όμως παρουσιάζετε ένας αράπακλας και τις λέει που να πάει για να βρει νερό αλλά και μπόλικους άντρες. Πάει λοιπόν η τύπισσα στο μέρος που της υπέδειξε ο αράπακλας (για να την πιάσει πόρτα για το χειμώνα, όχι τίποτα άλλο). Έτσι με την ησυχία και με τα πόδια στο ταβάνι συνεχώς, προσπαθεί να αναθρέψει το μπάσταρδο.

Εντωμεταξύ ο γέρος πόρνος και η Σάρα είχαν γεράσει πια και ο μεν αυτός ήταν στα 100 (ούτε ο Μητσοτάκης να ήταν) η δε Σάρα στα 90 (ούτε η Μαρίκα να ήταν), γεννάει ένα παιδί. (Είναι φανερό ότι η τεχνητή γονιμοποίηση δεν είναι σημερινό φαινόμενο, τότε μάλιστα ήταν πολύ προχωρημένο, θα μας τρελάνουν…).

Το παιδί το ονομάζουν Ισαάκ. Μόλις έγινε το παιδάκι οκτώ ημερών, το αρπάζει ο πόρνος και του κάνει περιτομή. Σου λέει κάτσε να του το κόψω από τώρα μη και μεγαλώσει και με ανταγωνίζεται στα κρεβάτια. Βέβαια η περιτομή έγινε κατόπιν εντολής του μεγάλου, του ενός, του μοναδικού, του Θεού.

Ένα περίεργο πράγμα, εκέινη την εποχή όλοι είχαν κουβέντες με τον θεό, σήμερα μόνο η Θώδη μιλάει με τον θεό, άντε και μερικοί φιλοξενούμενοι στην εκπομπή της Πάνιας και ξεσκονόΠανιας…

Λοιπόν αυτός ο Ισαάκ που σημαίνει γέλιο, εμ βέβαια πώς να μην τον βγάλουν γέλιο τον άνθρωπο, αφού έπεφτε το γέλιο της αρκούδας όταν έλεγαν στον κόσμο ότι το παιδάκι ήταν δικό τους. Βλέπεις και αυτός ο τύπος (ο Θεός), με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες του, ενώ τους το είχε τάξει πριν 25 χρόνια ότι θα τους το έδινε, τους το έδωσε μόνο όταν έφθασαν στην ηλικία του Μητσοτάκη και της Μαρίκας (αλήθεια σ’ αυτούς τους δύο γιατί τα έδωσε τόσο νωρίς τα παιδιά; Για να τα τρώμε εμείς τώρα στην μάπα;).

Λοιπόν για να συνεχίσω, καθώς του έκανε περιτομή λοιπόν ο γέρος, σκέφτηκε να το βγάλει από την μέση να ησυχάσει από τα γέλια που έπεφταν εις βάρος του όταν έλεγε ντε και καλά ότι είναι δικό του και της Σάρας το παιδί. Στο κάτω–κάτω θα το σκότωνε και κανείς δεν θα μπορούσε να του πει τίποτα μιας και θα έλεγε ότι είχε πάρε, αλλά και δώσε με τον Θεό. Θα έλεγε ότι αυτός που κανείς άλλος δεν έβλεπε, μόνο ο Αβραάμης, του έδωσε την εντολή να το κάνει.

Την τελευταία όμως στιγμή κάποιος τον πήρε χαμπάρι και τον σταμάτησε. Λένε ότι του το είπε ο Θεός. Δεν το πιστεύω γιατί ο Θεός πάντα διψάει για καταξίωση και αίμα, αυτό το κακό το έχουν οι θεοί. Θέλουν ντε και καλά να θυσιάζουν κάποιοι για να δείχνουν την υποταγή τους. Το ίδιο συνέβαινε και με τους θεούς τους δικούς μας, αλλά για Δίες μίες και το κακό συναπάντημα θα σας πω κάποια άλλη δόση. Μη φοβάστε όλοι οι θεοί θα περάσουν από εδώ…!

Επειδή όμως κάτι έπρεπε να θυσιάσει (σαχλαμάρες, επειδή τον είδαν απλά είπε ότι δεν θυσίαζε το μούλικο, αλλά ένα κριάρι), θυσίασε το άμοιρο το κριαράκι.

Λοιπόν επειδή κάνει ζέστη, λέω να συνεχίσω αύριο με τις ανωμαλίες τους γιατί θα δείτε ότι και ο Ισμαήλ, αλλά και ο Ισαάκ έγιναν το ίδιο ανώμαλοι. Εμ σε τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσαν τι να περιμένει κανείς;



2 ΠΟΤΙΣANE:

korinoskilo on 25 Μαΐου 2009 στις 9:38 π.μ. είπε...

αυτες οι παρενθεσεις τελικα κανουν παντα την διαφορα σε ενα κειμενο ......

κιπ γουοκινγκ :)))))

καλημερααααα

delfinoula on 25 Μαΐου 2009 στις 9:45 π.μ. είπε...

"Βλέπεις και αυτός ο τύπος (ο Θεός), με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες του, ενώ τους το είχε τάξει πριν 25 χρόνια ότι θα τους το έδινε, τους το έδωσε μόνο όταν έφθασαν στην ηλικία του Μητσοτάκη και της Μαρίκας (αλήθεια σ’ αυτούς τους δύο γιατί τα έδωσε τόσο νωρίς τα παιδιά; Για να τα τρώμε εμείς τώρα στην μάπα;). "

Λιώνω λέμε... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα...

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template