25 Ιουνίου 2009

ΤΖΑ, ΜΕ ΑΠΟΘΥΜΗΣΑΤΕ Ε;


Και επειδή σας είδα ότι δήξατε μεγάλο ενθουσιασμό (οι περισσότεροι)για όλα αυτά που έγραψα στις προηγούμενες αναρτήσεις μου, είπα να σας αφήσω για λίγο να κάνετε ένα διάλειμμα αλλά και να σας κρατήσω έτσι και σε αγωνία.

Δηλαδή σταμάτησα για δύο μέρες να γράφω για τις θρησκείες γιατί είδα το πόσο ενθουσιαστήκατε που διαβάζατε όλα αυτά που με έπιασε η κακία μου και είπα. «Βρε γιατί να κάθομαι και να τους μορφώνω;»

Έτσι λοιπόν σήμερα που είναι μαύρος ο ουρανός (ακόμα και ο θεός στεναχωρήθηκε φαίνετε που σταμάτησα —έστω και για λίγο— να γράφω εναντίον του (σας άρεσε ε; που μιλάω για το αφεντικό σας;) και είπε να αρχίσει να ρίχνει τίποτα παπάδες.

Άσχετο, αλλά γιατί λένε ότι ρίχνει παπάδες; Εγώ όσες φορές προσπάθησα να παρατηρήσω εν μέσω καταιγίδας, μήπως και δω κανέναν παπά να πέφτει από τον ουρανό δεν είδα κανέναν, μπας και ευχαριστιόταν η ψυχή μου.

Τι ωραίο αλήθεια θέαμα θα ήταν να βλέπει κανείς να πέφτουν εκατοντάδες μαύρες σταγόνες (παπάδες) με τα ράσα να ανεμίζουν και τα γένια να καλύπτουν τις απαίσιες μούρες τους καθώς θα έστριβαν προς τα επάνω από το πέσιμο. Όχι αν τολμάτε προσπαθήστε βρε να φανταστείτε το θέαμα.

Τέλος πάντων, πάλι σας έκανα να ενθουσιαστείτε με το αντί Θρησκευτικό μου παραλήρημα, αλλά τι να κάνω, είμαι αντίχριστος. Δεν μπορώ, θα σκάσω άμα δεν πω κάτι κατά της ηλιθιότητας.

Λοιπόν όπως σας έλεγα, μαύρα σύννεφα έχουν καλύψει τα βόρεια προάστια. Μερικές χοντρές σταγόνες άρχισαν να πέφτουν, βγήκα στον κήπο και μάζεψα κάτι μαξιλάρια μπας και μουσκέψουν. Όση ώρα μάζευα έριχνε, μόλις τελείωσα το μάζεμα, Σταμάτησε.

Ξέρω, ξέρω, όσοι είστε με το μέρος της Λουκά θα πείτε τώρα ότι είδες τι σου κάνει ο Θεός; Εμ, βλέπεις δουλειά δεν έχει να κάνει κι αυτός και κάθετε και παρατηρεί τι κάνει το Ραπανάκι.

Τώρα δε που γράφω τούτες τις γραμμές άρχισε να ρίχνει λίγο περισσότερο. Καλό είναι, γιατί έτσι θα βγω και από τον κόπο να ποτίσω τα άνθη, αν και πολύ φοβάμαι ότι η βροχή που πέφτει δεν θα κρατήσει παρά μερικά δευτερόλεπτα. Ίσα–ίσα για να βρωμίσει (πλάκα έχει), το αυτοκίνητο του γείτονα που χθες το απόγευμα το έπλενε μετά μανίας.

Άντε, ελπίζω να έχετε την υπομονή μέχρι να γράψω και πάλι για τον Θεό σας. Σας αφήνω τώρα, καλά μη χαίρεστε τόσο πολύ που έκαναν ανάρτηση, θα πάθετε ψυχικά τραύματα εσείς οι χριστιανοί…!

Α, την φωτογραφία με τον ανώμαλο τον παπά σας την έβαλα μόνο και μόνο για να μη ξεχνιόμαστε. Ξέρω, ξέρω με αγαπάτε σαν τα μάτια σας…!



2 ΠΟΤΙΣANE:

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ on 25 Ιουνίου 2009 στις 8:32 μ.μ. είπε...

καλησπερα ραπανακιος :))))))
εγω ακουγα απο την γιαγια μου οτι βρεχει μπακακακια (βατραχακια)....λες να ηταν πολυ πιο μπροστα απο μας??
χαχαχαχαχαχαχα
Να εχεις ενα ομορφο βροχερο δροσερο βραδακι!!!

korinoskilo on 26 Ιουνίου 2009 στις 10:24 μ.μ. είπε...

αν εριχνε παπαδες αυτες τις μερες αντι για σταγονες..... θα ειχε γεμισει ο τοπος ,,αμαρτολους,,:ρρρρ


καλο βραδυ

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template