9 Ιουνίου 2009

ΠΑΛΙ ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ


Και μετά κάποιοι με κατηγορούν ότι συνεχώς κτυπάω την θρησκεία και ότι έχω μένος κατά των παπάδων. Να λοιπόν σήμερα άλλη μια είδηση που με έκανε να φρικάρω (λέξη και αυτή), αφού κάποιοι παπάδες κατάφεραν έναν καρκινοπαθή, λίγο πριν πεθάνει να του αποσπάσουν την περιουσία του.

Απατεώνες σε όλα τους. Κι όμως είναι εκατομμύρια αυτοί που τους πιστεύουν. Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει νοοτροπίες αν πρώτα δεν πάψει να πιστεύει σε ανώτερες και κατώτερες δυνάμεις.

Δεν υπάρχει παρά μόνο μια δύναμη. Αυτό λέγετε φύση, όλα έχουν εξηγηθεί και όλα ακολουθούν μια σειρά. Μη μου πει κανείς τώρα ότι και οι αρχαίοι πρόγονοι μας πίστευαν σε ένα ον που έκανε όλα αυτά.

Αυτό δεν είναι παρά ένα ψέμα που πάλι κάποιοι μοναχοί κατάφεραν να περάσουν στον κόσμο. Απλά οι αρχαίοι όταν δεν μπορούσαν να εξηγήσουν κάποια πράγματα, πίστευαν ότι ήταν θεϊκά. Αν και για αυτό ακόμα αμφιβάλω. Έτσι κι αλλιώς Θεός σημαίνει ο τρέχων, αυτό που τρέχει, άρα κάτι άλλο ήθελαν να μας πουν που όμως φρόντισαν οι μετέπειτα θρησκείες να το μασήσουν.

Ξέφυγα, όμως, το θέμα είναι το ότι αυτοί οι κλέφτες που διδάσκουν δήθεν την αγάπη, είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες και αιρετικοί τύποι. Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιον που φοράει μαύρα; Από κάποιον που κρύβετε πίσω από ράσα και διδάσκει το μίσος του ενός φύλου προς το άλλο; Μισούνε τις γυναίκες οι άνθρωποι και μάλιστα φανατικά, αλλά για αυτό το θέμα θα μιλήσουμε αύριο, για το πώς και το γιατί αυτό το μίσος κατά της γυναίκας.

Απλά διάβασα την είδηση για την απατεωνιά τους και τα πήρα στο ραπάνινο κεφάλι μου.



2 ΠΟΤΙΣANE:

Κράμα on 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 π.μ. είπε...

Εδώ κάπου θα διαφωνήσω μαζί σου.
Κάνεις αυτό που εγώ το θεωρώ απλά αντιεπιστημονικό. Τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι.
Απλά να ξέρεις πως πάντα μα πάντα τα κακώς κείμενα είναι αυτά που βγαίνουν στη φόρα. Γιατί αυτά πουλάνε. Ωστόσο υπάρχουν και ιερείς που έχουν αρχές και ηθικές αξίες. Ε αυτούς δεν θα τους βρεις στις ειδήσεις.
Δεν είμαι θρησκόληπτη, αλλά μου αρέσει να αναζητώ παντού την αλήθεια.
Κι όχι την αλήθεια τους.

korinoskilo on 10 Ιουνίου 2009 στις 4:28 μ.μ. είπε...

οργιζομαι φοβερα με κατι τετοια ..... τι σκατα θα τα κανουν τοσα που εχουν.... τι ματαιοδοξια ειναι αυτη ρε γμτ να παιρνουν τα λεφτα του κοσμου για να ανεβουν θεσεις?!!!!

ελεος πια!!!

καλημερα

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template