15 Οκτωβρίου 2009

ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΟΥ


Ορκίστηκαν οι τριακόσιοι (όχι του Λεωνίδα). Εκείνο όμως που μου κάνει τα νεύρα μου σαν ξερά κλαδιά δέντρου είναι ότι ποτέ μα ποτέ δεν θυμάμαι πολιτικό να έχει κρατήσει τον λόγο του. Τότε γιατί αλήθεια ορκίζονται και που ορκίζονται;

Του ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι, ούτε του ΚΚΕ, άλλωστε όσοι με διαβάζετε τακτικά θα έχετε καταλάβει ότι είμαι από αυτούς που δεν πιστεύω σε κανένα κόμμα όπως και σε καμία απολύτως θρησκεία ή παρακλάδια θρησκείας. Εντούτοις παραδέχομαι ότι αυτά τα δύο κόμματα πάνω στο θέμα «όρκος» κάνουν το σωστό, ο καθένας από την πλευρά του.

Επιτέλους πότε θα πάψουμε να βλέπουμε σε κάθε επίσημη εκδήλωση έναν μαυροφορεμένο με την μαύρη μακριά φούστα του να ανεμίζει; Μόνο σε κράτη μουσουλμανικά και όχι ευρωπαϊκά μπορεί να δει κανείς θρησκευτικούς «ηγέτες» να μετέχουν στα κοινά.

Ντροπή πια, πότε θα ξεφύγουμε σαν χώρα από την λεγόμενη εποχή του Χωροφύλακα και του παπά; Έλεος, κύριε Γιώργο, εδώ είναι που χρειάζεται πυγμή και αυτό το «…φτάνει πια…» που έλεγες όσο καιρό βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο.

Αν τέλος πάντων θέλετε κάπου να ορκιστείτε (πάντα για τα μάτια του κόσμου), τότε ορκιστείτε στο σύνταγμα και τους νόμους του κράτους που εσείς φτιάξατε. Έλα κύριε Γιώργο, τώρα είναι η ευκαιρία σου που τα ζώα ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι τα περιμένει και σου φωνάζουν όπως οι ανόητες 15χρονες τον Ρουβά. Ξεχώρισε επιτέλους το κράτος από την θρησκεία, δεν χρειάζεται να βλέπουμε φάτσα κάρτα έναν παπά με το μπουρί της σόμπας στο κεφάλι να παρίσταται σε εκδηλώσεις που καμιά μα καμιά σχέση έχουν με τον θεό και τους αντιπροσώπους του.

Μα τι κάθομαι και γράφω το φυτό και έχω τόση δουλειά να κάνω; Λέω πράγματα που ούτε σε τριακόσια χρόνια δεν πρόκειται να αλλάξουν, άλλωστε δεν είναι μακριά ο καιρός που θα κυβερνήσει τούτο το τόπο ο Καρατζαφέρης και τότε να δείτε παπάδες να δικάζουν όλους εμάς που διαφωνούμε με τις θρησκευτικές τους αρλούμπες και δυστυχώς είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού σε τούτο τον τόπο.

Πριν κλείσω, θέλω να σου πω κύριε Γιώργο (σιγά ρε την αναγνωσιμότητα που έχεις και απευθύνεσαι και στον κύριο Γιώργο), να προσέχεις τα δύο «Τάμπο» τα ελεφαντάκια που έχεις βάλει σε υπουργεία, γιατί με την πείνα που έχουν είναι ικανά να σε καταβροχθίσουν… Αυτά και καλή επιτυχία να έχεις… σίδερο στην μέση σου…



1 ΠΟΤΙΣANE:

korinoskilo on 15 Οκτωβρίου 2009 στις 10:59 μ.μ. είπε...

σιδερο και στην δικη μας μεση .... για να συνεχιζουμε να αντεχουμε ...

καλησπερες φιλτατε :))))

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template