30 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΤΟ 2010…


Γεια σας, καλά να μας μπει ο καινούργιος χρόνος (αν και κάθε χρόνο τα ίδια λέμε, αλλά ποτέ δεν έπιασαν οι ευχές). Καλά, μη φοβάστε, ούτε σήμερα δεν θα γράψω τίποτα για θεούς και δαίμονες που τόσο πολύ αγαπάτε οι περισσότεροι. Δεν έχω χρόνο δυστυχώς. Απλά είπα να σας πω την καθιερωμένη ευχούλα για το νέον έτος που έρχεται.

Αλήθεια πότε πέρασε το παλιό έτος ούτε που το κατάλαβα. Άσε που σε λίγο θα έρθει η εβραϊκή γιορτή (Πάσχα των πασχόντων) και ούτε που θα το καταλάβουμε και όλοι εμείς πάλι στα ίδια θα είμαστε. Με ένα μάτσο λογαριασμούς στα χέρια μας, από αποκρατικοποιημένες επιχειρήσεις και με την αγωνία το πώς και πάλι θα καταφέρουμε να τους πληρώσουμε.

Ώρες, ώρες σκέφτομαι (όσο μπορεί να σκεφτεί ένα φυτό σαν και εμένα), τι στο καλό ερχόμαστε να κάνουμε σε τούτο τον κόσμο και μάλιστα μας πιάνει και μια τρέλα ντε και καλά να φέρουμε κι άλλους στην ζωή για να βασανίζονται κι αυτοί. Φυσικά και πάλι σκεπτόμαστε εγωιστικά και για τον εαυτόν μας για να έχουμε κάποιον να μας γιατροπορεύσει το ραμολή (αν προλάβουμε), κουφάρι μας.

Κακά τα ψέματα, άμα γεννηθεί κανείς από φτωχά «τρυφεράδια» είναι προκαθορισμένο να κάνει τον υπηρέτη αυτών που έρχονται στην ζωή από χρυσά «τρυφερά». Μια κοινότητα μυρμηγκιών είμαστε. Οι γνωστές τάξεις. Βασιλιάδες, εργάτες = δούλοι, και φυσικά οι πολεμιστές που και αυτοί προέρχονται από τις τάξεις των δούλων κλπ, κλπ.

Όπα, παρασύρθηκα, για μια ευχή μπήκα και κοιτάξτε που κατέληξα πάλι ο μωρός. Άντε, να μη σας πρήξω το συκώτι «Βρωμιάρες μέρες» που είναι. Για αυτό θα επανέλθω και πάλι (αν δεν έχω ξεριζωθεί), από το νέον έτος. Για αυτό λοιπόν, σας εύχομαι να περάσετε καλά και μακάρι να βρέξει Euro και να μη κρατάμε ομπρέλα όταν αρχίσει αυτή η βροχή.

Ότι επιθυμάτε (άκου επιθυμάτε ο βλάχος), να το πάθετε. Άντε βρε κουτά, όλα θα αλλάξουν, το είπε ο Γιωργάκης με την πράσινη ανάπτυξη του. είδατε; Τώρα πια δεν καβαλάει ποδήλατο. Ξέρετε γιατί; Γιατί καβάλησε εμάς που τον πηγαίνουμε χωρίς να καταβάλει προσπάθεια και μάλιστα του στοιχίζουμε μόνο μερικά «θα, θα, θα και πράσινη ανάπτυξη, ούτε καν πράσινα άλογα).

1 ΠΟΤΙΣANE:

korinoskilo on 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:08 π.μ. είπε...

με ηρεμισες τωρα .......
θα ελπιζω σε καπιανου χρυσα τρυφεραδια μπας και σωθουμε :Ρρρρρ


καλη πρωτοχρονια να εχεις :))))))

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template