9 Νοεμβρίου 2010

ΣΚΟΡΠΙΑ ΛΟΓΙΑ


Έχω να γράψω εδώ και πολύ καιρό. Κατ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μέσω e-mail, ενδιαφέρθηκαν να μάθουν. Δεν έγραφα, γιατί απλά δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να γράψω κάτι. Άλλωστε είναι καλύτερα να μη γράφεις όταν δεν έχεις τίποτα να πεις.
Δεν έχω τίποτα να πω, γιατί πιστεύω ότι νοιώθω πλέον ότι το να απευθύνεται κανείς σε αφτιά κουφών είναι μάλλον χαζό και αυτό αποδείχτηκε μέσα από τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή 7/11/10.
Εδώ δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν οι έλληνες, θα ακούσουν ένα χαζό ραπανάκι; Αν είναι δυνατόν, να σου δίνεται η ευκαιρία να απαλλαγείς από τον μεγαλύτερο ψεύτη πολιτικό και εσύ να πηγαίνεις και να ψηφίζεις τους υποψήφιους του.
Αλλά τι μπορείς να περιμένεις από ανθρώπους που πιστεύουν σε θεούς και δαίμονες λες και βρισκόμαστε ακόμα στα δημοτικά σχολεία. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που δεν θέλω πια να ασχοληθώ με το blogging.
Τώρα θα μου πεις γιατί το έχεις το blogg; Έτσι ρε μάγκες, για να σας πιάνει τον τόπο και για να σας δώσω την δυνατότητα να εγγραφείτε σαν φίλοι και για να γραφτώ και εγώ σε εσάς για να νομίζεται ντε και καλά ότι έχετε μπόλικους «φίλους» που φυσικά ποτέ δεν διαβάζεται αλλά και οι περισσότεροι από αυτούς δεν διαβάζουν εσάς.
Βλέπω πχ πολλά blogg που έχουν παραπάνω από 1000 αναγνώστες, αλλά δεν έχουν παρά πενήντα με εξήντα αναγνώστες την ημέρα. Εδώ στην Ελλάδα είναι όλα ο εαυτούλης μου και μόνο. Διαβάζουμε μόνο αυτά που γράφουμε εμείς και όχι αυτά που γράφουν οι άλλοι και αυτό φαίνεται και από τα ασχολίαστα κείμενα.
Τότε ρε μαλάκα, γιατί γράφεσαι κάπου σαν αναγνώστης; Επέλεξε ρε κόπανε αυτά τα blogg που σε ενδιαφέρουν και σε εκφράζουν και τότε γίνε αναγνώστης.
Κοίτα τώρα που το σάπιο ραπανάκι πετάει σαν πουλάκι από το ένα θέμα στο άλλο. Είμαι λίγο μπερδεμένο το φυτό τι να κάνω; Λοιπόν άντε, σταματάω και τα λέμε πάλι μόλις πρασινίσετε τον χάρτη και αρχίσουν μετά από αυτό τα νέα ακόμα πιο σκληρά μέτρα να έρχονται. Καλό θάψιμο μάγκες και ας προσέχατε λίγο…         

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template