9 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΦΟΡΙΑ


Κοίτα τώρα τι μου ήρθε στο μυαλό (αλήθεια έχουν μυαλό τα ραπανάκια;), και τα «πήρα» πολύ άσχημα. Επειδή είμαι κατά πάσης θρησκείας και επειδή έχω πολύ καιρό να γράψω κάτι εναντίον των θρησκειών, είπα να ενοχλήσω και πάλι τους παπάδες και τις αηδίες που αντιπροσωπεύουν.
Κατά καιρούς ακούω έναν μάπα, να έχει άποψη και γνώμη πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν το κράτος μας. Γίνομαι έξαλλο το φυτό. Ναι, αφορά για έναν μάπα παπά. Ποιον; Τι σημασία έχει; Θα μου πείτε τώρα, δεν πρέπει να μιλάει επειδή είναι παπάς;
Στους όρχεις μου αν είναι παπάς. Δεν μπορεί να μιλάει όμως, γιατί απλά δεν προσφέρει τίποτα στο κράτος (δηλαδή στην κοινωνία), αφού δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του (εφορία).
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν φταίνε η παππάδες που κάνουν ότι γουστάρουν. Φταίνε τα ηλίθια που τους ακολουθούν και πιστεύουν εδώ και 2010 (σε λίγο 2011), χρόνια όλες αυτές τις αρλούμπες που λένε και προσπαθούν να τρομάξουν τα βόδια.
Πλήρωσε ρε κύριε τις υποχρεώσεις σου (εφορία) και μετά έχε και την άποψη σου για όλους και για όλα. Δεν βαριέσαι; Πάνε όλοι οι κόπανοι που το ένα τους πόδι είναι στον τάφο και προσπαθούν να σωθούν ή μάλλον μπας και τους λυπηθεί ο ανύπαρκτος και μισαλλόδοξος (καμιά χάρη δεν κάνει ο θεός αν δεν του κάνεις κανένα τάμα και δώσει κάνα φράγκο στους αντιπροσώπους του, περίεργο δεν είναι;), θεός και δεν τους δώσει βορά στα σκουλήκια που της γης.
Έτσι ακούνε τις αρλούμπες των παπάδων και νομίζουν ότι θα μείνουν αιώνια ζωντανοί. Βρε, όταν τους ακούτε να λένε μαλακίες (συνήθως μαλακίες λένε), επάνω τους. Αρπάξτε τα γένια τους και κάντε τους καμιά αποτρίχωση.
Ρε χαϊβάνια, σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δεν πληρώνουν μια στο κράτος και τα έχουν καλά με όλες τις εξουσίες. Αλλοίμονο αν τους πάει κανένας πολιτικός (άλλοι μαλάκες αυτοί), κόντρα, τότε τον εκβιάζουν ότι θα βάλουν τα βόδια να ψηφίσουν άλλον και όχι αυτόν που τους πήγε έστω και λίγο κόντρα.
Αλήθεια, υπάρχει κανείς που γύρισε από τον θάνατο να μας πει και εμάς αν είδε την κακιασμένη φάτσα του θεού; Φυσικά και όχι. Βλέπεις όλοι όσοι λένε μαλακίες, βλέπουν μόνο το «φως» και άλλες τέτοιες αρλούμπες. Δεν τα αφήνετε αυτά λέω εγώ παπάδες και να αρχίσετε να πληρώνετε καμιά εφορία; Όσο για το αν δίνετε λεφτά στους φτωχούς, είναι παραμύθι. Γιατί αν τα δίνατε πραγματικά, δεν θα είχατε φράγκο στην άκρη σας. Εφορία κύριοι, εφορία, γιατί κανένα άλλο επάγγελμα δεν φοροδιαφεύγει όσο εσείς οι ψευταράδες…     

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template