11 Νοεμβρίου 2010

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΡΕ


Να πάλι που είμαι εδώ για να διαβάζω μονάχο το φυτό όλα όσα γράφω. Τώρα θα μου πεις και τι έγινε; Μήπως εσύ θα βάλεις διαφημίσεις όπως κάνουν μερικοί «γνήσιοι» κατά τα άλλα blogger; Φυσικά και όχι. Άλλωστε το blogg δεν είναι για βιοποριστικούς σκοπούς, είναι απλά για να περνάει η ώρα ή για να κάνουμε το χόμπι μας.
Εκείνο όμως που με εκνευρίζει περισσότερο απ’ όλα είναι με όλους αυτούς που στέλνουν ντε και καλά τις αναρτήσεις τους στα e-mail μας. Ρε άντε στο διάβολο και ακόμα πιο πέρα (φυσικά διάβολος δεν υπάρχει, αλλά λέμε τώρα).
Τι με νοιάζει βρε ανόητε η ανάρτηση σου; Στο κάτω – κάτω της γραφής (όχι της Καινής γραφής, αμέσως πήρατε θάρρος εσείς οι χριστιανοί), αν έχω γραφτεί σαν φίλος στο ρημάδι σου, θα δω την ανάρτηση σου από τον Πανόπτη κόπανε.
Το χειρότερο όμως απ’ όλα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς (ναι – ναι σας βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι μαλάκες), είναι ότι κατακρίνουν τους δημοσιογράφους, αλλά οι περισσότερες από τις αναρτήσεις τους είναι copy και past από κάποιο δημοσιογραφικό site και μάλιστα δεν μπαίνουν στον κόπο να κάνουν ούτε μια διόρθωση, ακόμα και σε λάθη. Κατακρίνουν δε τους δημοσιογράφους, ότι όλα τα κάνουν για το χρήμα.
Εσείς βρε χαμένα κορμιά, γιατί θέλετε παραπάνω «κλικ»; Γιατί απλά θέλετε να ανέβετε σε κατάταξη, ώστε να ζητάτε μετά διαφημίσεις και να προσπαθείτε μέσα από τα ψίχουλα των διαφημιστικών της Google να βγάλετε κανένα euro.
Μας έχετε ζαλίσει τα αρχίδια με τα e-mail σας. Ποιος σου είπε βρε ανεγκέφαλε, κόπανε, μαλάκα, ότι λαμβάνοντας το e-mail σου, θα κάνω και «κλικ» στην ανάρτηση σου; Εσύ βρε αρχίδι, μαλάκα, κόπανε, έχεις μπει ποτέ στον κόπο να διαβάσεις έστω και μια γραμμή από αυτά που γράφω. Φυσικά όχι, άρα γιατί μπαίνεις; Μπαίνεις μόνο και μόνο, για να πάρεις το e-mail μου και να αρχίσεις να στέλνεις τις ηλίθιες αναρτήσεις σου που δεν έχεις γράψει, αλλά αντιγράψει.
Και μη βρεθεί κάποιος μαλάκας και πει ότι έτσι γίνονται γνωστά τα blogg γιατί θα πάρω ανάποδες. Εγώ ξέρω blogg με ειδήσεις που ούτε μια φορά δεν έχει στείλει σε κανέναν e-mail για να διαφημίσει το περιεχόμενο του. Να πω ποιο είναι; Τι σημασία έχει;
Λοιπόν για τελευταία φορά σας λέω, ότι αν δω ξανά e-mail με αναρτήσεις θα αρχίσω να δημοσιεύω ονόματα και καταστάσεις. Άντε λοιπόν στο καβούκι σας κόπανοι και μη με ενοχλείται άλλο. Δεν κάνω «κλικ» σε ιστολόγια που δεν με ενδιαφέρουν. Το καταλάβατε ή θέλετε να κάνω και κακά μου; Όποιος ενδιαφέρετε θα σας διαβάσει, αλλιώς δικαίωμα του είναι να σας γράψει στα παπάρια του.
Α, και κάτι ακόμα προς τους μαλάκες. Ξέρετε γιατί έχουν πέσει τελευταία όλα τα ιστολόγια; Είναι γιατί δεν μπαίνουν πλέον οι δημόσιοι υπάλληλοι μιας και φοβούνται μη χάσουν την δουλειά τους χαζεύοντας τις δικές μας μαλακίες…     

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template