12 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΣ ΠΗΡΕ Η ΜΠΟΧΑ…


 Μάσκα δωρεάν για όσους μπαίνετε στον βόθρο της. 
Λοιπόν έχει πολύ γέλιο η υπόθεση. Χθες δεν είχα τι να κάνω και είπα να περάσω βόλτα από μερικά blogg που πρόσκεινται στο βρομερό κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι εδώ καλά, πολλά από αυτά μπορούσες να τα διαβάσεις και μάλιστα έκαναν και σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης. Άλλα πάλι έκαναν τουμπεκί πάρα πολύ ψιλοκομμένο, κλπ, κλπ.
Σε ένα όμως από αυτά, που κατά τα φαινόμενα διαχειριστής είναι μια γυναίκα, ήταν να ξεράσεις στην οθόνη. Αυτή λοιπόν δεν μιλούσε υπέρ της βρομερής κυβέρνησης απλά, αλλά είχε ανοίξει έναν τρομερό οχετό με βρισιές που πραγματικά όσο κι αν δεν διακατέχεσαι από πουριτανισμό, σου είναι αδύνατον να μείνεις και να διαβάσεις όλο το κείμενο.
Αν τσακωθείς με πόρνη, τόσες βρισιές είναι αδύνατον να βρει για να σου πει. Από ότι μάλιστα καταλαβαίνω από το ύφος της γραφείς της, θα πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα με τον ίδιο της τον εαυτό. Πρέπει να είναι κάποια κομπλεξική, άσχημη, που βρήκε τρόπο μέσα από το blogg της να ξεσπάσει στην κοινωνία.
Το κακό βέβαια είναι ότι κάποιοι μπορούν και την διαβάζουν. Έλεος, είναι δυνατόν να διαβάζεις κείμενο που περιέχεις εκατό λέξεις εκ των οποίων και οι εκατό είναι βρισιές και μόνο τα κώματα και οι τελείες ανήκουν σε κείμενο;
Κάποιοι μάλιστα, προσπαθούσαν δειλά – δειλά να ψιθυρίσουν ότι διαφωνούν, αλλά το έκαναν με φόβο μη τυχόν και δεν της αρέσει το σχόλιο τους. Φυσικά, εδώ δεν κάνω κριτική για τις διαφωνίες της κατά όλων των άλλων κομμάτων, αλλά κάνω κριτική κατά του είδους γραφής της.
Βέβαια υπάρχει κάποια εξήγηση για τον τρόπο γραφής. Εκτός του ότι είναι μάλλον μια γυναίκα κλεισμένη στο σπίτι ή στο γραφείο της και με την ασχήμια της μάλλον δεν βρίσκει κάποιον για να την ικανοποιήσει, το κάνει και για έναν άλλον σκοπό. Ποιόν; Είναι απλό. Αν κανείς γράψει λέξεις σεξουαλικού περιεχομένου δήθεν ότι βρίζει, τότε στην αναζήτηση βγαίνει πρώτος μιας και υπάρχουν στο διαδίκτυο πολλοί που ψάχνουν να αυνανιστούν.
Πάντως είναι άσχημο να υπάρχουν αναγνώστες που να διαβάζουν τέτοια ψυχωτικά κείμενα που γράφονται γιατί μισούν την κοινωνία και τους ανθρώπους. Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι σαν κι αυτήν που κάποτε διορίστηκαν από το βρομερό κόμμα (στρατός πράσινων του Ανδρέα) και τώρα βλέπουν ότι μπορεί να γίνουν ευάλωτοι μιας και όποια κυβέρνηση έρθει μπορεί να τους στείλει σπίτια τους μιας και αρχίζουν πλέον οι απολύσεις στο δημόσιο. Ξέρουν ότι μόνο με το βρομερό κόμμα έχουν ελπίδες να παραμείνουν στο δημόσιο τομέα μιας και ανήκουν στα πράσινα σκουλήκια.
Δυστυχώς όμως, για όλους αυτούς αρχίζουν να έρχονται στοιχεία, τα οποία θα τα αξιοποιήσουμε και μετά θα σταλούν στην Κομισιόν για να δούμε με ποια κριτήρια θα μπορέσει μετά να τους κρατήσει ο κομματικός μηχανισμός στις θέσεις τους.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση. Γιατί πρέπει κάποτε να σκορπίσουν αυτά τα ανθρωπάρια και όσοι μείνουν να είναι αυτοί που πραγματικά χρειάζεται η χώρα και όχι αυτοί που χρειάζονται τα βρομερά κόμματα…           

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template