12 Νοεμβρίου 2010

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ


Διάβασα πριν μερικά λεπτά μια είδηση που με έκανε να ντραπώ πολύ που ανήκω στην φυλή των ελλήνων. Τριάντα λέει γενναίοι έλληνες επιτεθήκαν σε πατέρα και την κόρη του, ωσάν άλλοι μαραθωνομάχοι στην περιοχή του Παντελεήμονα (το άγιος παραλείπεται για ευνόητους λόγους, τι θα πει άγιος).
Αντί να επιτεθούμε όλοι μαζί στο κτήριο που στεγάζει τα αποβράσματα που φταίνε για την όλη κατάσταση, κάνουμε επίθεση στους όμοιους με εμάς φτωχούς ανθρώπους.
Βλέπεις στο κτήριο που ονομάζεται Βουλή δεν έχουν τα κότσια να επιτεθούν, άλλωστε δεν είναι παρά μια χούφτα από χέστιδες (πάρε παράδειγμα αυτούς που τους αντιπροσωπεύουν), που αν είναι μόνο ένας και του ορμήσεις, αρχίζει και τρέχει εκλιπαρώντας το έλεος σου.
Τελικά είμαστε πολύ θρασύδειλοι. Κρίμα, κρίμα. Αλλά κάθε φορά ανατρέχουμε στους προγόνους μας και νοιώθουμε περήφανοι. Αλλά ακόμα και ο Κολοκοτρώνης έμαθε στρατηγική στην Ρωσία, άρα κι αυτός ακόμα είχε φύγει από αυτόν τον τόπο που μόνο υπανάπτυκτους και ηλίθιους έχει.
Τώρα κάποιοι θα πουν. «Μα τι είναι αυτά που λες; Εμείς κτίσαμε την Ακρόπολη, εμείς πολεμήσαμε τους Πέρσες κλπ, κλπ). Πότε ρε ηλίθιε πολέμησες εσύ τους Πέρσες; Εσύ δεν μπορείς να πολεμήσεις ούτε τα χίλια ΜΑΤ της κυβέρνησης και θα πολεμήσεις τους Πέρσες; Αυτά έγιναν στο παρελθόν, ξεχάστε το ρο ρημάδι και προχωρήστε επιτέλους.
Εμείς ραγιάδες ήμασταν και ραγιάδες μείναμε. Κομπλεξικοί και ηλίθιοι. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας, που για όλα φταίνε οι πολιτικοί και εμείς, αλλά τα βάζουμε με τους μετανάστες που αφήσαμε να μπουν ανεξέλεγκτα στην χώρα μας. Μη ξεχνάτε φασιστάκια, ότι ποτέ δεν τολμήσατε να σηκώσετε το λιπαρό χεράκι σας κατά του Σημίτη και των ΜΑΤ του, όταν άφηνε να μπαίνουν χωρίς κανέναν έλεγχο στην χώρα μας, επειδή τότε κάποιοι έβγαζαν κάπου 400€ το κεφάλι, μιας και για αυτό μας έβαλαν οι ευρωπαίοι στην συμμορία τους, γιατί απλά ήθελαν μια τουαλέτα για να ρίχνουν τα σκουπίδια τους μέσα εκεί και να μη βρωμίζουν τις χώρες τους.
Αν λοιπόν είστε μάγκες, πάρτε τα ρόπαλα σας και ή βάλτε τα στους ανοιχτούς κώλους σας ή πηγαίνετε στην Βουλή και βάλτε τα στα οπίσθια αυτών που έφεραν την χώρα σ’ αυτό το χάλι.               

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template