12 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ



Την φωτο την έκλεψα από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ, τι μόνο οι πολιτικοί θα κλέβουν;
Και να που ξαφνικά βαριά σύννεφα κάλυψαν τον ουρανό της πόλης (περίεργο πράγμα, από την ημέρα που κάποιοι είχαν την φαεινή ιδέα να κάνουν πρωθυπουργό το παιδί της Μαργαρίτας ή Γαργαρίτας, ο ουρανός αυτής της χώρας είναι μονήμος συννεφιασμένος, όχι που λέγαμε γρουσούζη τον γρουσούζη τον Μητσοτάκουλα) και άρχισε να βρέχει (ναι, είναι η συνέχεια μετά την παρένθεση τούβλο).
Κοίτα να δεις όμως. Όλα σκοτεινιάζουν, χαλάζι οι πτωχεύσεις, αλλά δεν βαριέσαι; Μόνο ο Γιωργάκης είναι αισιόδοξος (μέχρι το βράδυ που θα κλείσουν οι κλάπες βέβαια. Τι είπες; Όχι κλάπες, αλλά κάλπες; Τον κακό σου τον καιρό. Κλάπες είναι γιατί από Δευτέρα μαλάκα, θα σου φύγουν τα κλαπέτα, όταν ακούσεις να σου ανακοινώνει με περηφάνια ο Γιωργάκης τα νέα μέτρα και σε λίγο την απόλυτη πτώχευση της χώρας.
Φυσικά μόλις πτωχεύσουμε και με την βούλα, πάλι ο Γιωργάκης θα είναι που θα σου ανακοινώσει (με το ηλίθιο ύφος), ότι εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά εσύ έλληνα ήθελες να δουλεύεις και να πληρώνεσαι. Φάε λοιπόν τώρα μια πτώχευση (που σου την έκρυβα μέχρι τώρα για να σε κάνω να με αγαπήσεις), για να έρθεις να καλμάρεις και να ησυχάσεις.
Τώρα θα μου πεις, τι είναι αυτά που λες ανόητο φυτό; Λες οι τόσο έξυπνοι πολιτικοί που διαθέτουμε σε τούτη την χώρα να μας αφήσουν να χαθούμε; Ναι ρε μάγκα μου, δίκιο έχεις. Ξέχασα ότι ο Καρά (Μαύρος) Τσαφέρης (Gafer), αμέσως θυσίασε την χώρα μας στους Ευρωπαίους, άλλη κουλτούρα βρε αδερφέ, για να μην την δώσει λέει στου τούρκους.
Κι όμως βρε μαλάκα, καλύτερα στους τούρκους από την αρχή. Τουλάχιστον αυτούς τους ξέραμε, ήταν βρε αδερφέ του χεριού μας, όλο και κανένας Κολοκοτρώνης θα βρισκόταν μετά από 400 χρόνια και θα μας ελευθέρωνε. Τώρα ποιος θα ακολουθήσει έναν Κολοκοτρώνη που θα θέλει να μας ελευθερώσει από τους ευρωπαίους;
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο (όλων των ελλήνων δηλαδή, γιατί είμαστε η χώρα των στραβών και ανάπηρων στο μυαλό), η χώρα μας ανέκαθεν είχε σωτήρες πολιτικούς που μια ζωή την έσωζαν και εμείς πάντα στην φτώχεια ήμασταν εκτός από μερικά διαλλείματα, όπως αυτό που τα φάγαμε μαζί με τον Πάγκαλο.
Κάποιον βλέπω να διαβάζει και να γελάει. Τι γελάς βρε βλάκα. Είναι σοβαρά αυτά που διαβάζεις, αλλά έτσι είναι ποτέ δεν κατάλαβες την διαφορά μεταξύ αστείου και σοβαρού. Αστεία πράγματα λέει ο ΣΚΑΪ, αλλά εσύ τον ακολουθείς. Πας και κάνεις τον εθελοντή για να φυτέψεις κανένα δέντρο και να κονομήσει ο Αλαφούζος στην πλάτη σου, αφού αν παρατηρήσεις έχει και μπόλικα «κλικ» στην σελίδα του και μπόλικες διαφημίσεις στο ραδιόφωνο του. Κάνεις εσύ τον δούλο και εκείνος την κονόμα.
Αστεία λέει το MEGA και τα υπόλοιπα κανάλια στις ειδήσεις του. Αλήθεια ρε μάγκες, όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι (καμιά εξαίρεση, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν), δεν μοιάζουν οι μούρες τους με εκείνες τις ντουντούκες των τελάληδων που κάποτε ανακοίνωναν τις διαταγές των κυβερνόντων;
Τέλος πάντων, επειδή ξέρω ότι μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω, εσύ πάλι θα πας σας μαλάκας που είσαι να ψηφίσεις όλους αυτούς που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και νομάρχες για να εξασφαλίσουν την κονόμα τους, σταματάω εδώ, γιατί μόλις τώρα άρχισε να ρίχνει χαλάζι και θέλω να πάω στο παράθυρο να το χαζέψω. Γιατί ποιος ξέρει, αύριο μπορεί να μην έχω παράθυρο να χαζεύω και να το τρώω κατευθείαν στην κεφάλα μου, μέσα από κανένα κουτί ψυγείου. Το ΔΝΤ, είναι εδώ, ενωμένο δυνατό…               

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template