11 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ, ΦΑΤΕ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.


Για δες κάτι πράγματα. Εκεί που ο φτωχός έλεγε ότι δεν θα ξοδέψει λεφτά για πετρέλαιο, ήρθε το ρημάδι το κρύο και άρχισαν τα καλοριφέρ να δουλεύουν στο φουλ. Βέβαια κάποια πράσινα αποβράσματα λένε ότι με τον κόπανο τον Γιωργάκη βλέπουμε άσπρη μέρα.
Ναι βλέπουμε άσπρη μέρα, αλλά το πορτοφόλι μας σε λίγο θα είναι μαύρο μιας και το μόνο που θα μπορεί να δει κανείς εκεί μέσα θα είναι ο μαύρος πάτος του. Είναι μέγας γρουσούζης ο άνθρωπος. Λέγαμε τον Μητσοτάκη καντέμη αλλά αυτός υπερβαίνει κάθε όριο.
Από την ημέρα που τα πράσινα έντομα ανέλαβαν την εξουσία δεν έχουμε δει τίποτα το καλό. Τώρα θα μου πεις, τι σκατά καλό ήθελες να δεις από τον πράσινο βούρκο; Εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια μας έχουν ρημάξει στην κλεψιά, αφού τόσα περίπου χρόνια είναι που ο κόπανος έλληνας δίνει την άδεια στα πράσινα ρεμάλια να τον κυβερνούν.
Θυμάστε τον τύπο με το χαμόγελο της Colgate; Ναι αυτόν τον ηλίθιο που επί εποχής τους με πρόεδρο το γκόλουμ (κώλουμ είναι κανονικά), τον καταλληλότερο για τους πλούσιους Λαμπράκηδες και Μπόμπολες, Σημίτη, ανέβαζε τα χρηματιστήρια λιανίζοντας τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων. Ε, λοιπόν ενώ ξέραμε πόσο κλεφταράδες ήταν όλοι αυτοί, πάλι τους δώσαμε την εξουσία και μάλιστα με 160 έδρες που 160 να είναι τα δευτερόλεπτα τους εν ζωή.
Τώρα λοιπόν, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Ακόμα και να πεινάσει ο έλληνας, πάλι στο ΠΑΣΟΚ θα δώσει την ψήφο του. Ξέρεις γιατί; Μα γιατί του αρέσει να βλέπει τον εαυτόν του στον καθρέφτη.
Ανεγκέφαλοι είμαστε, άρα δεν πρέπει να μας κυβερνάει ένας ακόμα πιο ηλίθιος από εμάς; Φαντάσου τώρα να μας κυβερνούσε ένας έξυπνος. Είναι δυνατόν; Θα φαντάζαμε όλοι εμείς τελείως μαλάκες. Άρα τι μας έμενε να κάνουμε; Μα να ψηφίσουμε και πάλι μαλάκες, για να δείχνουμε εμείς ποιο έξυπνοι.
Τώρα θα μου πεις, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν ψήφο σε έναν υπέρ κόπανο όπως ο Καρατζαφέρης και βάζουν μάλιστα στην βουλή έναν απίθανο τύπο σαν τον Γεωργιάδη, από εκεί και πέρα τι να περιμένει κανείς; Ο Καρατζαφέρης λέει άφησε την Ελλάδα να κατακτηθεί από άλλους για να μην κατακτηθεί από τους τούρκους. Δηλαδή ρε κόπανε εσύ και όσοι σε πιστεύουν, πρέπει από κάποιους να κατακτηθεί αυτή η χώρα; Τότε τι σκατά θα πάρεις την Πόλη όπως λες;
Για να πάρεις την πόλη ελεεινέ, θα πρέπει πρώτα να πάρεις την Ελλάδα πίσω από τους βάρβαρους λαούς της Ευρώπης, με λίγα λόγια; Ζήσε μαλάκα μου να φας τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ, άκου πράσινος ήλιος; Έχετε δει πράσινο ήλιο; Εγώ ακόμα. Αν και έχω στραβωθεί να κοιτάω τον ήλιο στον ουρανό, ποτέ δεν κατάφερα να δω κάτι το πράσινο σ’ αυτόν.
Να γιατί αυτό το κόμμα λέει συνεχώς ψέματα. Ακόμα και το λογότυπο του είναι ψεύτικο. Τώρα θα μου πεις ποιος είναι ο ιδρυτής του; Ναι ο μεγαλύτερος ψεύτης και κλέφτης ιδεών και συνθημάτων, ο Ανδρέας (Γ)αμώ Παπανδρέου, που έκανε ότι δήθεν δεν τα έβρισκε με τον άλλον τον φασίστα τον Κ. Καραμανλή (αυτόν ντε που κάποιοι τον επέβαλαν σαν εθνάρχη. Εθνάρχης του πρωκτού αλλά δεν βαριέσαι, ο έλληνας πάντα μασάει τις μαλακίες που του σερβίρουν).
Τι είπατε; Πώς μιλάω έτσι; Δεν πάτε να γαργαληθείτε ρε, όπως μου αρέσει θα μιλάω, γιατί αρκετά πια με τα ψεύτικα είδωλα και τις αρλούμπες των πολιτισμένων. Καλύτερα άγριος, βάρβαρος παρά μαλάκας κοιμισμένος. Τα φούμαρα μας τελείωσαν, μαζί με την μαλακία του πολιτισμένου ευρωπαίου. Έως εδώ πια. Δεν θέλω να είμαι πολιτισμένος, θέλω να είμαι χύμα στο κύμα και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.
Σκατά λοιπόν στο χώμα που σκεπάζει όλους τους γνωστούς τύπους που κατάντησαν την χώρα μας μια γονατιστή δούλα με ένα σφουγγαρόπανο στο χέρι να καθαρίζει τις ακαθαρσίες του κάθε μαλάκα ευρωπαίου που συνεχώς θέλει να είναι από πάνω μας. Πολεμάμε, μας λένε ήρωες και μεγάλους συμμάχους τους, αλλά μόλις τελειώνει το πανηγύρι, λένε : «Σκύψε πουτανίτσα Ελλάδα να σου τον καρφώσουμε και μετά μάζεψε το σπέρμα μας από το πάτωμα μιας και ούτε παιδί θέλουμε να κάνουμε μαζί σου…».
Τι είπατε; Πολλά είπα. Μωρέ θα έλεγα άλλα τόσα, αλλά βαριέμαι να κτυπάω τα δάκτυλα μου πάνω στο ρημάδι το πληκτρολόγιο. Άντε καλή μέρα να έχετε και να μου γράφετε όταν θα αρχίσετε να πεινάτε…             

1 ΠΟΤΙΣANE:

Ανώνυμος είπε...

μαλακία...

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template