17 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ; ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΑΣ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΑΛΟ…


Τον τελευταίο καιρό διαβάζω δεξιά και αριστερά τα περί Πάγκαλου και γελάω με όλους εκείνους που ασχολούνται με τον εγγονό του δικτάτορα. Νευριάζουν μαζί του γιατί λέει αυτά που λέει. Αναρωτιέμαι γιατί νευριάζουν; Ποιος παιδιά τόσα χρόνια ψηφίζει τον συγκεκριμένο «άνθρωπο»; Τι λέτε να ήρθε στην εξουσία από μόνος του; Αφήστε λοιπόν τα νεύρα σας και κοιτάξτε όλοι σας τα μούτρα σας στον καθρέπτη (τι διάολο μαλωμένοι με τον καθρέπτη είστε;). Εκεί μέσα λοιπόν, θα δείτε τον Πάγκαλο σας.
Εσείς πήγατε και ψηφίσατε ένα κόμμα που σε τίποτα δεν είχε αλλάξει. Δικαιολογία; Μα για να απαλλαγούμε λέει από την Νέα Δημοκρατία (αλήθεια, αυτό το κόμμα δεν πάλιωσε ακόμα; Είναι πλέον Παλαιά Δημοκρατία). Μα αν είναι δυνατόν. Πόσο χαμηλό IQ μπορεί να διαθέτει ένας λαός, για να επαναφέρει στην εξουσία ένα κόμμα που χρόνια και χρόνια λεηλάτησε την χώρα;
Από την πρώτη στιγμή της ιδρύσεως του, αυτό το κόμμα ζει με δανεικές ατάκες που ο έξυπνος πατέρας, αυτού του τελείως ανεγκέφαλου Γιωργάκη, δανείστηκε από την αριστερά. Μάζεψε γύρω του πεινασμένα πολιτικά ερείπια και πειθήνια όργανα του. Άρχισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή να αρπάζουν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Έφτιαξαν έναν βολεμένο πράσινο στρατό που κατακρεουργούσε καθημερινά την χώρα. Θα έπρεπε λοιπόν να σκεφτείτε καλά που δίνατε την ψήφο σας.
Γιατί δηλαδή ξεχάσατε ότι το βρωμερό αυτό κόμμα κυβέρνησε την χώρα τα περισσότερα χρόνια; Άρα θα έπρεπε να είχε μπει στο αραχνιασμένο ντουλάπι της ιστορίας. Κι όμως το χαμηλό IQ σας, αλλά και η ελπίδα του βολέματος σας σε κάποια δημόσια υπηρεσία, σας έκανε για άλλη μια φορά να το ψηφίσετε.
Και τώρα; τι γίνεται τώρα; Μα για άλλη μια φορά ακόμα, είστε έτοιμοι να ψηφίσετε λανθασμένα. Αν σήμερα γινόταν εκλογές, θα ψηφίζατε την Νέα Δημοκρατία, για να απολογείται από το ΠΑΣΟΚ. Με λίγα λόγια; Μιλάμε για το χαμηλότερο IQ που μπορεί να συναντήσει κανείς σε λαό. Τι είπατε; Θυμώσατε; Στα παπάρια μου μάγκες. Βαρέθηκα πια να ακούω κλάψες. Βαρέθηκα την μαλακία που σας δέρνει όλους.
Τι θέλω να κάνετε; Μα να ξυπνήσετε ρε μάγκες. Πάψτε πια να τα έχετε μπλεγμένα όλα μέσα στο μυαλό σας. Ελληνισμούς, Βυζάντια, αρχαίους Θεούς, Εβραϊκούς θεούς και ότι μαλακία πουλάει ο καθένας. Δοκιμάστε ρε και κανένα άλλο κόμμα. Γιατί ρε μαλάκες θα πρέπει να κινήστε ατέρμονα μεταξύ δύο συμμοριών; Ας δοκιμάσουμε επιτέλους και μια νέα συμμορία; Αν δεν μας κάνει κι αυτή η συμμορία, τότε να βρούμε πάλι άλλη. Πάνω όμως απ’ όλα μακριά από τους ψυχικά άρρωστους του ΛΑ.ΟΣ.
Αυτοί κι αν έχουν τρικυμιά στο κεφάλι τους. Έχουν μπλέξει την αρχαία Ελλάδα με την Ελλάδα των εβραίων. Την αρχαία Ελλάδα με την ελεύθερη θρησκεία με την ανατολική Ρώμη (Βυζάντιο), λες και η Ελλάδα μας δεν ήταν υπόδουλη του Βυζαντίου. Την μόνη σχέση που έχει η Ελλάδα με το βυζάντιο είναι ότι ο δολοφόνος Κωνσταντίνος υιοθέτησε την ελληνική γλώσσα, απλά για να διαχωρίσει την Ανατολική με την δυτική ρώμη.
Πάψτε λοιπόν τα παράπονα για τον Πάγκαλο και κοιτάξτε τι θα κάνετε για να απαλλαγούμε από το βρωμερό κόμμα που μας έφερε στην υποδούλωση. Άντε γιατί τα έχω πάρει. Και η υπομονή έχει τα όρια της πια. Πάντως ένα έχω να πω. Αυτή η χώρα δεν σώζεται πλέον με τίποτα. Δεν υπάρχει καμιά μα καμιά ελπίδα αν δεν κατέβει ο λαός στους δρόμους. Το κακό είναι ότι θα χυθεί πολύ αίμα και αυτό δυστυχώς δεν θα είναι του Γιωργάκη και του Πάγκαλου, αλλά το δικό μας. Όσο πιο πολύ όμως το καθυστερούμε, τόσο περισσότερο αίμα θα χυθεί…

1 ΠΟΤΙΣANE:

yannidakis on 17 Ιανουαρίου 2011 στις 1:38 μ.μ. είπε...

θα χυθει το αιμα σου;
δε σε καταλαβαινω :[

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template