30 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΣΟΚΙΑΤο να είσαι ΠΑΣΟΚ στην σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Όχι μόνο γιατί έχεις για αρχηγό του κόμματο σου έναν εντελώς ανεγκέφαλο και ψεύτη, αλλά γιατί σε στηρίζουν και όλοι οι φασίστες (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΟΥΛΟΘΗΚΗ και ΛΑΟΣ) και οι κακόμοιροι οι ΠΑΣΟΚΟΙ προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτούλη ότι ντε και καλά είναι υποστηρικτές ενός σοσιαλιστικοφασιστικού κόμματος.
Πραγματικά θα πρέπει να αισθάνονται πολύ ευτυχισμένα τα κακόμοιρα. Βλέπουν τον πολύ μεγάλο, τον τεράστιο, τον, τον, δεν βρίσκει κανείς λόγια για να τον περιγράψει, τον ανεγκέφαλο ψεύτη αμερικάνο πρωθυπουργό τους και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα τα άμοιρα.
Βλέπουν τους μισθούς τους να πέφτουν τόσο πολύ, αλλά τι να κάνουν, είναι βλέπεις διορισμένα τα άμοιρα από το κόμμα τους σε δημόσιους οργανισμούς και μπορεί να παίρνουν τον μισθό που ίσα – ίσα τους φτάνει, αλλά λένε και πάλι καλά, γιατί μπορεί να ήμασταν και άνεργα τα άμοιρα.
Τρέχουν δεξιά και αριστερά και προπαγανδίζουν (τα ηλίθια), ότι τα μνημόνια της απόλυτης υποταγής που υπέγραψε το άθλιο Γιωργάκη, είναι καλά πράγματα και πως με την υποταγή της χώρας, είναι ευκαιρία να γίνουν καλύτερα κλεφτρόνια τα πολιτικά ανδρείκελα που ψήφισαν.
Βλέπεις παραδείγματος χάρη τον Ρέππα και σκέφτεσαι πως η μούρη του τουρκαλβανού (από το όνομα φαίνεται), Καρατζαφέρη είναι λιγότερο φασιστική από του Ρέππα. Βλέπουν τον Θόδωρο Πάγκαλο (έχει γούστο να μην τον βλέπουν), και νομίζουν ότι η Αμερική τους χάρισε το θωρηκτό «Ποτέμκην» και ότι με αυτό θα κατατροπώσουν (πάντα μαζί με τον Καρατζαφέρη, τον επόμενο αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης), τους τούρκους. Αφού και ο ψυχεδελικός Μπουμπούκος λέει τα καλύτερα για αυτόν, έτσι προσπαθούν να τον καταπιούν και ας ξέρουν ότι ενώ τους διόρισε στο δημόσιο, είναι αναγκασμένοι να τον χειροκροτούν που τους λέει κοπρίτες.
Θα μπορούσα να πω κι άλλα, είναι όμως αμαρτία να γράφει κάποιος τόσα πολλά για ένα κόμμα που με τα τόσα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας να βγαίνει και ως λυτρωτικό και προσβάλεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν πειράζει βρε ΠΑΣΟΚΙΑ, είναι ωραίο πράγμα να κάνετε παρέα με Χρυσά, κλούβια, Αυγά και να έχετε υποστηρικτή σας τον άνθρωπο που χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη και μάλιστα από καθηγητές ψυχολόγους, τον ψυχάκια «Μπουμπούκο». Υπομονή, να παίρνετε την αντιβίωση σας και όλα θα πάνε καλά…              

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template