6 Φεβρουαρίου 2011

ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΕΠΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΟΜΙΑ…


Διαβάζοντας από προχθές αυτό που είπε ο Ρέππας, σε μια εφημερίδα που είναι κυριολεκτικό φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ, ότι και καλά η Ελλάδα δεν πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα ανομίας, επειδή κάποιοι δεν πληρώνουν εισιτήρια, δεν κρατήθηκα το φυτό και άρχισα την μια να γελάω και την άλλη να βρίζω ανθρώπινα.
Μα είναι δυνατόν; έλεγα ξανά και ξανά να λέει τέτοια πράγματα ένας από αυτούς που είναι ένοχοι για αρπαγές μαύρου χρήματος και μιζών; Εδώ και χρόνια, όποιος ταξιδεύει στο εξωτερικό, ξέρει ότι όλοι λένε για τους έλληνες πολιτικούς ότι είναι παράνομοι και ότι είναι μεγάλοι κλέφτες.
Αντί λοιπόν να μιλάς «κύριε» (το κύριε εντός πολλών, πολλών εισαγωγικών φυσικά), Κρέππα για ανομίες, θα ήταν πολύ καλύτερα να το βουλώσεις και να μη πεις τίποτα. Είναι μεγάλη θρασύτητα να μιλάει ένας πολιτικός για το τι είναι νόμιμο και τι παράνομο. Ντροπή σας ρε, μεγάλη ντροπή. Κανείς δεν σας έκανε κυβέρνηση για να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα των λίγων κατά των πολλών.
Τώρα βέβαια θα μου πεις, ποιος τους χέζει τους πολλούς όταν έχει μαζί του όλα τα βρομερά φερέφωνα των καναλιών και των εφημερίδων. Ναι δίκιο έχεις μάπα μου, αλλά επειδή όλοι εσείς οι κόπανοι νομίζεται ότι αν παραστεί ανάγκη θα κρυφτείτε πίσω από τα αφιονισμένα, χαζά ΜΑΤ, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.
Κάποτε και ο πιο μαλάκας λαός ξυπνάει και τότε γράψτε αλλοίμονο σε σας και τις οικογένειες σας κόπανοι. Βέβαια νοιώθετε σιγουριά γιατί ξέρετε ότι την πρώτη θέση στην μαλακία την κατέχει αυτός ο εντελώς θρασύδειλος λαός. Σ’ αυτό δεν θα πω όχι. Έχετε δίκιο, γιατί αν δεν ήταν μαλάκας φυσικά δεν θα ψήφιζε ξανά ένα κόμμα που του έχει ρουφήξει το μεδούλι εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια, με μικρά μόνο διαλλείματα του κώλου.
Εκείνο όμως που περιμένω, είναι να δω πόσο ακόμα καιρό θα ανέχεται όλος αυτός ο συρφετός να τον φτύνετε, να τον βρίζετε και να τον κοροϊδεύετε όλοι εσείς οι πολιτικοί, που οχυρωμένοι πίσω από τους υψηλούς τοίχους των σπιτιών σας γελάτε εις βάρος μας. Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι είμαστε τόσο δειλοί που θα μείνετε για πάντα ατιμώρητοι και υβριστές μας…             

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template