19 Φεβρουαρίου 2011

ΦΥΓΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ...


Λοιπόν μάγκες, πολύ γέλασα με τα κανάλια χθες. Μόλις ακούστηκε ότι θα ενωθούν οι τράπεζες Alpha και Εθνική, έτρεξαν κατευθείαν μπροστά στις κάμερες τα διάφορα πουλημένα (πάντα με την καλή έννοια), καθίκια και άρχισαν να μεταδίδουν την είδηση με ένα χαμόγελο, που θα νόμιζε κανείς ότι θα σκίσουν το στόμα τους (το γεμάτο από κουράδες).
Φυσικά όλο αυτό το κόλπο ήταν για να αλλάξουν χέρια οι μετοχές του χρηματιστηρίου και να δείξουν πόσο καλά πάει ο Γιωργάκης τους με την οικονομία. Αλήθεια πόσοι από εσάς (φυσικά δεν μιλάω για τα ΠΑΣΟΚΙΑ με το χαμηλό ΙQ), μάσησαν όλο αυτό το παραμύθι;
Ας ελπίσουμε όχι πολλοί, γιατί πιστέψτε με πολύ θα με απογοήτευε ένα τέτοιο γεγονός. Ρε ηλίθιοι της κυβέρνησης. Όσο κι αν προσπαθούν οι βόθροι σας οι δημοσιογράφοι, δεν μπορούν πλέον να πείσουν παρά μόνο λίγους.
Τι να σου πω ρε Γιωργάκη. Μόλις η παγκόσμια κυβέρνηση της μαλακίας καταλάβει ότι είσαι καμένο χαρτί, θα σε πετάξει στον κλίβανο της, όπως πέταξε και κάτι άραβες. Γιωργάκη; Τρέχεις στους χωριάτες και επειδή σε αποθεώνουν, ελπίζοντας ακόμα ότι θα βολέψεις μερικά από τα μπάσταρδα τους, νομίζεις ότι όλοι οι υπόλοιποι τρώνε κουτόχορτο.
Αν μπορούσα να σε πλησιάσω ξέρεις τι θα σου έλεγα; Γιωργάκη, όσο είναι καιρός φύγε. Δεν θα σου πω με ποιο τρόπο, αλλά φύγε. Μη τολμήσεις πάλι στις 23 του μήνα, να κλείσεις μερικούς ηλίθιους σε καμιά τράπεζα και μετά βάλεις κάποια λαμόγια να τους κάψουν για να σταματήσεις την αγανάκτηση του κόσμου, γιατί αυτή την φορά μάλλον δεν θα σε πιστέψει κανείς.
Λοιπόν δεν θα συνεχίσω, γιατί με πιάσανε άσχημα τα νεύρα μου και φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ και θα πηδήξω κανέναν πρωκτό…    

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template