28 Μαρτίου 2011

ΖΗΤΩ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Άρχισαν πάλι τα παρατράγουδα των παπάδων με την κάρτα του πολίτη και την σύνδεση αυτής (της κάρτας ντε), με τον σατανά και άλλα τέτοια ευτράπελα. Να πω ότι έχουν δίκιο; Μάλλον ψέματα θα πω, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τους χωνεύω ούτε ωμούς μας ούτε και ψημένους. Αν είναι πάντως να τους πάω κόντρα, είμαι διατεθειμένος ακόμα και να «κτυπήσω» στο μέτωπο μου το barcode με όσα 666 μπορεί να χωρέσει.
Βρε ηλίθιε τραγογένη; Τι σχέση έχει η κάρτα του πολίτη με σατανάδες και άλλες τέτοιες αηδίες. Τόσα μέτρα παίρνουν οι κυβερνήσεις υπέρ των πλουσίων και κατά των φτωχών, εσένα η κάρτα σε πείραξε; Αφήστε ρε τις ηλίθιες θεωρίες σας περί σατανά και θεού. Είναι δύο εντελώς ανύπαρκτα πλάσματα. Γιατί; Γιατί όλες οι κακίες από εμάς τους ανθρώπους προέρχονται και απλά κάποιοι πονηροί (κοινώς κουφάλες), θέλησαν να έχουν σαν άλλοθι για να φορτώνουν τις κακίες τους, να δημιουργήσουν θεούς και δαίμονες.
Όσο για την περίφημη κάρτα, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακόμα μέσο, για να μπορούν να έχουν την απόλυτη επίβλεψη των σκλάβων (δηλαδή όλων των ηλίθιων που είμαστε εμείς). Μη διαμαρτύρεστε λοιπόν παπάδες, έτσι κι αλλιώς κι αυτό το μέτρο θα είναι υπέρ σας μιας και ακόμα δεν έχει καταργηθεί η δική σας άρχουσα τάξη. Δυστυχώς ακόμα σας χρειάζονται για να μπορούν να επιβάλλονται στα ηλίθια μυαλά μας.
Το μόνο που σας νοιάζει παπάδες, είναι να μη καταρρεύσει το βρόμικο οικοδόμημα σας (θρησκεία) και χάσετε το ραχάτι σας και τα παχουλά και αφράτα χεράκια σας αρχίσουν να εργάζονται. Δυστυχώς όμως για εσάς είναι πολύ κοντά η ώρα που επιτέλους οι περισσότεροι θα ξυπνήσουν από έναν βαθύ λήθαργο 2011 χρόνων (προς το παρόν).
Αφήστε λοιπόν τα χαζά σας, πάψτε να κάνετε πλύσεις εγκεφάλου στα ηλίθια που σας πιστεύουν και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να βλέπουν ή να προφητεύουν μια ζωή την καταστροφή του πλανήτη. Αν λοιπόν υπήρχε ο θεός σας και ο σατανά σας, τότε γιατί δεν δίνουν την μάχη μεταξύ τους και ντε και καλά θέλουν να επιβάλλουν τα «θέλω» τους πάνω στα ηλίθια ανθρωπάρια; Λέτε δηλαδή να είμαστε τα μόνα όντα σε ολόκληρο το σύμπαν; Μήπως πιστεύετε ότι μπορείτε να διαχωρίσετε πιο είναι το πάνω και πιο το κάτω σύμπαν, όταν βρεθείτε εκεί;
Άντε ρε, η επιστήμη προχώρησε πολύ, τόσο που κανένας που έχει λίγο μυαλό, δεν θα μπορούσε πλέον να πιστέψει στα παραμυθάκια που κάποτε δίδασκαν στα σχολεία. Φυσικά υπάρχουν ακόμα στενά μυαλά που απλά από εγωισμό δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι χρόνια τώρα έμεναν πιστοί σε μια αρλούμπα και μισή.
Λοιπόν, σταματάω εδώ. Όσο για την κάρτα του πολίτη; Ε, δεν θα την ήθελα με τίποτα, όχι όμως για τους λόγους που προβάλλουν διάφορά καθυστερημένα, αλλά για έναν και μόνο λόγο. Δεν θα ήθελα να με εξουσιάζουν οι αρχές, για αυτό και μόνο για αυτό. Δυστυχώς όμως θα την πάρω από τους πρώτους, επειδή κάνουν φασαρία οι παπάδες και δεν τους γουστάρω με τίποτα. Άντε να βρείτε άλλη δουλειά να κάνετε και αφήστε τα ραχάτια. Αρκετά φάγατε πια από τα παραμύθια 2011 χρόνων…       

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template