31 Μαρτίου 2011

Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ


Εδώ και αρκετό καιρό, διαβάζω σε διάφορα blog, ότι ντε και καλά μας ψεκάζουν με αεροπλάνα. Ε, λοιπόν εγώ λέω ότι λέτε ιστορίες για αρκούδες μάγκες. Ξέρετε γιατί; Μα είναι απλό. Αν ήθελαν να σε υποτάξουν, δεν είχαν παρά να βάλουν τα χημικά αυτά στις τροφές σου και όχι να εκτίθενται τόσο φανερά. Τέλος λοιπόν στις αηδίες που πουλάνε μόνο στα μυαλά που είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα και ηλίθια.
Πάμε τώρα στο άλλο θέμα. Πολύ μιλάνε για χρεοκοπία της χώρας μας. Εγώ πάλι θα πω (είμαι αιρετικός και καλά κάνω), λέτε μαλακίες όλοι σας. Είναι δυνατόν να χρεοκοπήσει μια χώρα που ήδη έχει χρεοκοπήσει; Απλά ο ηλίθιος που εσείς ψηφίσατε, προσπαθεί να σώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους δανειστές. Νομίζεται ηλίθια όλα, ότι τα δάνεια που παίρνει το σίχαμα και τα αυτιστικά που έχει μαζέψει γύρο του, πάνε στο ελληνικό κράτος; Φυσικά και όχι. Όλα πάνε στους αλητήριους πιστωτές μας που δεν θέλουν να χάσουν ούτε ένα euro. Τελειώσαμε και με αυτό το θέμα.
Πάμε τώρα σε άλλο ένα θέμα που προέκυψε εντελώς ξαφνικά και μουλωχτά θα έλεγα. Περνάνε νόμο που όλοι γινόμαστε δωρητές οργάνων, θέλουμε δεν θέλουμε. Αλήθεια σε ποιο λαό επιβλήθηκε ένας τέτοιος φασιστικός νόμος; Δεν θέλω ρε μαλάκες να σώσω κανέναν κοπρίτη, όπως δεν θέλω να σώσει και εμένα κανένας κοπρίτης. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο ηλίθιος Γιωργάκης και τα αυτιστικά που έχει μαζέψει γύρω του, θέλουν να μετατρέψουν την χώρα μας, σε κατσαρόλα που θα προμηθεύει σε άλλους λαούς όργανα. Ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό στην χώρα που ζούμε; Είναι ικανοί να μας στέλνουν αδιάβαστους ακόμα και αν μπορούσαν να μας σώσουν, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν (έναντι αμοιβής εξυπακούεται στην χώρα της μίζας), κάποιους γερμανούς ή γάλλους ή όποια άλλη χώρα τέλος πάντων.
Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση φασισμού στην κυριολεξία και μάλιστα ψηφισμένη από το 40% (μόνο) του ελληνικού λαού. Να γιατί δεν θέλουν την απλή αναλογική. Για να μπορεί η μειοψηφία να κυβερνάει την πλειοψηφία των ηλίθιων.
Αυτά, γιατί βαρέθηκα να γράφω συνεχώς για την φασιστική κυβέρνηση των ηλιθίων του Γιωργάκη και της Τσάκρη ή όπως αλλιώς την λένε…     

1 ΠΟΤΙΣANE:

korinoskilo on 3 Απριλίου 2011 στις 8:57 π.μ. είπε...

γραφε γραφε....χαιρομαι να σε διαβαζω :)

καλημερα

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template