1 Αυγούστου 2011

Υπό νέα διοίκηση η Ελλάδα...


Μια χαρά πάνε τα πράγματα για την χώρα μας, από την ημέρα που κάποιοι φρόντισαν να δώσουν εξουσία στον Γιώργο Παπανδρέου. Μέχρι τώρα απλά σκύβαμε την κεφάλα στους ξένους, τώρα έρχονται να μας κυβερνήσουν κιόλας.
Μια χαρά πάμε. Εμείς βέβαια οι κατά τα άλλα, δήθεν, περήφανοι Έλληνες, κάνουμε ότι και καλά δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να τρέχουμε στις παραλίες μας, να αδειάζουμε κουβάδες frappe και νομίζουμε ότι οι κουτοί Φράγκοι θα μας αφήσουν ήσυχους να παερνάμε όπως πάντα μια χαρά.
Ένα χρόνο πριν, διάβαζα σε μερικά site ότι δεν μπορεί, ο Έλληνας θα αντιδράσει. Πράγματι, ο Έλληνας αντέδρασε με γόβα, γραβάτα και πολύ ειρήνη. Τι έκανε; Κτυπούσε κατσαρόλες στο Σύνταγμα. Δεν φόβισε κανέναν φυσικά κι ας λένε τα ΜΜΕ ότι η κυβέρνηση φοβήθηκε. Άλλωστε αυτό τους συμφέρει, αφού έτσι κάνουν το αγανακτισμένο πρόβατο να συνεχίσει με την ίδια τακτική.
Δυστυχώς δεν πρόκειται να απαλλαγούμε από το πλάσμα που λέγετε Γιώργος Παπανδρέου με τίποτα. Πολύ φοβάμαι μάλιστα ότι θα ακολουθήσει και δεύτερη τετραετία μιας και λίγο πριν τις εκλογές κάτι θα δώσει και θα την πατήσουν για άλλη μια φορά τα πρόβατα.
Για άλλη μια φορά λοιπόν, με προσκυνημένου κεφάλι, δεν θα αντισταθούμε, γιατί πάνω απ΄ όλα εμείς βάζουμε τα μπάνια μας, τον καναπέ μας και φυσικά τον frappe μας...

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template