4 Αυγούστου 2011

Χούντα είναι και δεν θα περάσει ποτέ...


Κάποτε ο μεγαλύτερος παραμυθάς που πέρασε από την πολιτική, ο Γιώργος Margaret, Ανδρέα Παπανδρέου, έλεγε ότι τα blogg πρέπει να μείνουν ανώνυμα. Αυτά τα έλεγε όταν ήταν αντιπολίτευση. Πολλές φορές μάλιστα ασκούσε και κρητική στο άλλο επάρατο κόμμα της Νέας δημοκρατίας, λέγοντας αυτά που έλεγαν κάποια bloggs.
Τώρα; Α, τώρα τέρμα η Δημοκρατία τύπου Γιωργάκη, τώρα δεν συμφέρουν στον Γιώργο αυτά που γράφουν τα blogg. Η δημοκρατία είναι όταν είμαστε αντιπολίτευση, όχι όμως όταν γίνουμε κυβέρνηση.
Η ανωνυμία δεν είναι για το σύστημα κύριοι. Το σύστημα μας γνωρίζει ποιοι είμαστε. Η ανωνυμία είναι για να προστατευθούμε από διάφορες βρωμερές ή φασιστικές ομάδες που μπορεί να μην τους αρέσουν αυτά που γράφουμε και τότε θα μπορούν εύκολα να την στήσουν έξω από το σπίτι του κάθε μπλόγκερ και ξαφνικά ο ανθρωπάκος να βρεθεί σε κάποιο ρέμα σφαγμένος. Μη μου πεις τώρα Γιωργάκη ότι θα με προστατέψει το κράτος, γιατί θα σε φτύσω.
Άρα λοιπόν; Το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει, είναι να σταματήσει η κρητική εναντίον του κόμματος σας και για να βγουν πάλι μπροστά τα γνωστά (δήθεν νόμιμα) παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Αυτοί δεν είναι ανώνυμοι βέβαια, γιατί έχε φροντίσει το σύστημα να τους παρέχει προστασία με καμιά δεκαριά «ντουλάπες» στον καθέναν. Εμένα όμως ποιος θα με προστατέψει; Αν θέλετε να με βρείτε με βρίσκετε αμέσως.
Ξέρετε ότι αν τα νόμιμα σας παπαγαλάκια δεν είχαν την προστασία σας μέσω «ντουλαπών» που τους έχετε, τότε όχι απλώς θα ήταν ανώνυμα σκουλήκια, αλλά θα φορούσαν και μάσκες όταν θα έβγαιναν στην τηλεόραση.
Τώρα θα μου πείτε σε ποιον τα λέω αυτά; Μήπως πρόκειται να σταματήσει η χούντα της πράσινης λέρας; Φυσικά και όχι, απλά τα λέμε, γιατί σε λίγο καιρό θα σταματήσουμε να γράφουμε, γιατί δεν θα θέλαμε να μάθει ο καθένας που βρίσκεται το σπίτι μας για να κινδυνέψει η οικογένεια μας και εμείς από μερικά καθίκια που θα ήθελαν να μας φιμώσουν.
Δυστυχώς, χούντα είναι και δεν θα περάσει ποτέ, αφού κάθε τόσο μερικοί ηλίθιοι θα συνεχίζουν να ψηφίζουν τα ίδια άτομα και τις ίδιες επάρατες οικογένειες. Καλά περάσαμε, αλλά μέχρι εδώ, όταν ψηφιστεί ο νόμος, φύγαμε για άλλα μποστάνια...

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template