13 Αυγούστου 2011

Περιμένοντας τον Θεό...



Μια αναστάτωση, ένας πανικός, ηγέτες του κώλου που κάνουν δήθεν ότι τρέχουν για να σώσουν τις χώρες τους, λαοί εγκλωβισμένοι στον δήθεν πολιτισμό, που τους «απαγορεύει» να βγουν στους δρόμους, να επαναστατήσουν, να σταθούν επιτέλους εμπόδιο στα ανομολόγητα σχέδια μια Παγκόσμιας Φασιστικής, Τεχνοκρατικής Κυβέρνησης που θέλει να τους γυρίσει πολλούς, πολλούς αιώνες πίσω.
Τότε που τα αφεντικά τους υπαλλήλους τους τους έλεγαν «παραγιούς», τότε που οι λεγόμενοι «παραγιοί», έτρωγαν ένα πιάτο φαγητό και στην καλύτερη των περιπτώσεων κοιμόταν μέσα στο χώρο εργασίας τους μιας και τα ωράρια εργασίας ήταν, όσο ήθελε το αφεντικό. Τότε που οι «παραγιοί» έτρωγαν μέχρι ξύλο αν δεν υπάκουαν σ' αυτά που τους έλεγε το αφεντικό.
Κι όμως, όλα αυτά τα βλέπουμε, αλλά δεν κάνουμε τίποτα. Περιμένουμε μοιρολατρικά να βγει ένα αόρατο χέρι (συνήθως κάποιου θεού ή κάποιας μάνας του γιου του θεού) και να μας σώσει.
Όλοι μιλάνε για τους οίκους που υποβαθμίζουν και ότι αυτοί είναι οι κακοί. Αν λοιπόν είναι αυτοί οι κακοί, τότε γιατί δεν σταματάτε τις συνδρομές που καταβάλετε κάθε χρόνο όλα τα κράτη στους «κακούς» οίκους αξιολόγησης;
Χμ... να σας πω εγώ και ας είμαι και φυτό. Γιατί απλά τους χρειάζεστε σαν άλλοθι στα βρωμερά και υποχθόνια σχέδια σας. Γιατί εσείς δεν είστε παρά διορισμένοι λογιστές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των τεχνοκρατών που προσπαθούν να επιβληθούν στις μάζες. Είστε υπηρέτες, κι ας νομίζουν τα ηλίθια ανθρώπινα βόδια ότι σας εκλέγουν τα ίδια κάτω από δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα, ότι μέσω των ΜΜΕ, τους επιβάλλεστε και δεν σας εκλέγουν, παρά μόνο κατόπιν πλύσεως του άδειου τους εγκεφάλου.
Αυτά είχα να πω, αν και μη με λάβετε υπόψη σας, έτσι κι αλλιώς εγώ δεν είμαι παρά ένα απολίτιστο, ανεγκέφαλο και ηλίθιο ραπανάκι. Εσείς συνεχίστε όλοι τις διακοπές σας, μη δίνετε σημασία σε ότι γράφω, είμαι ζηλιάρης και θέλω το κακό μιας πολιτισμένης κοινωνίας που κοιμάται, μαυρίζει ή δροσίζεται με καφεδάκια στις παραλίες. Εσείς απλά περιμένετε την Παναγία να σας σώσει, αν δεν σας σώσει η Παναγία, μην απελπιστείτε, κρατήστε τις πολιτισμένες σας εκδηλώσεις, θα έρθει ο Χριστός να σας σώσει, αν πάλι δεν έρθει ούτε αυτός, τότε πάλι μην απελπίζεστε, κάντε μια αίτηση και που ξέρετε μπορεί να την λάβει υπόψη του ο καλός θεούλης που αν ρωτήσετε τους αντιπροσώπους του θα σας πουν ότι δεν επεμβαίνει τώρα γιατί θέλει να δοκιμάσει την πίστη σας... 

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template