27 Αυγούστου 2011

Είμαστε όλοι Γιωργάκηδες...



Διάβαζα πριν λίγο, ότι ο Γιωργάκης (δεν είναι καθόλου Γιωργάκης, άλλωστε αυτό το προφίλ του το έκτισαν οι Αμερικάνοι για να την πατήσουμε οι ηλίθιοι), ήθελε λέει να ανοίξει την πόρτα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός. Με λίγα λόγια η παγκόσμια κυβέρνηση, πρώτα τον διόρισε πρόεδρο των σοσιαλιστών (για να κάνει εντύπωση στους κόπανους ψηφοφόρους της Ελλάδας) και μετά τον έκανε πρωθυπουργό της Ελλάδας, δίνοντας ένα ψεύτικο προφίλ του βλάκα, του ευγενικού, του ηλίθιου, με λίγα λόγια του Γιωργάκη.
Φυσικά οι Έλληνες ήταν πολύ εύκολο να καταπιούν το τεράστιο αυτό χάπι που τους έδιναν. Όσοι δεν το κατάπιναν από το στόμα φρόντισαν να το παράγουν και σε υπόθετο και να μας το βάλουν από τον κώλο. Από τότε λοιπόν έχουμε στην εξουσία, έναν υποτιθέμενο βλακόμουτρο που όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Ο τύπος είναι πολύ μάγκας, ξεγέλασε και συνεχίζει να ξεγελάει τους πάντες, ενώ παράλληλα έχει καταλάβει ότι οι Έλληνες κοιμούνται στο δρόμο και πληρώνουν ξενοδοχείο πέντε αστέρων.
Φυσικά υπάρχουν δήθεν και τα άλλα κόμματα. Αλλά είναι όλα τους για να τα κλαις. Το ΚΚΕ πχ, έχει μάθει στο ραχάτι του κοινοβουλευτισμού και δεν κάνει παρά μόνο κάτι «ροζ» παρελάσεις (θυμίζουν έντονα gay παρέλαση), προσέχοντας μη τυχόν γίνει κανένα επεισόδιο και πουν ότι φταίει το ΚΚΕ. Μα είναι δυνατόν να δοθεί αγώνας κατά της Παγκόσμιας Κυβέρνησης χωρίς να ανοίξει ούτε μύτη; Φυσικά με αυτές τις μαλακίες, έχασε την μάχη να πάρει μεγάλα στρώματα του λαού μαζί του. Μπορεί βέβαια να βγάζει κάτι κορώνες κατά καιρούς, αλλά οι πραγματικοί αριστεροί ξέρουν πολύ καλά ότι οι κορώνες βγαίνουν γιατί απλά το ΚΚΕ ξέρει ότι είναι αδύνατον ποτέ να πάρει την εξουσία.
Όσο για το κόμμα του Τσίπρα; Άσε καλύτερα να μη το συζητήσουμε. Κάνει τα πάντα για να δυσαρεστήσει μεγάλες μάζες του λαού. Αντί να ασχολείται με τα θέματα που καίνε την ελληνική οικονομία, ασχολείται με το τι θα κάνουν οι μετανάστες. Ασχοληθείτε πρώτα με τα ελληνικά προβλήματα και μετά πάμε και για τα δικαιώματα των μεταναστών. Γιατί αν λυθούν τα προβλήματα του Έλληνα φορολογούμενου μαλάκα, αυτόματα θα λυθούν και τα προβλήματα του μετανάστη.
Πάμε τώρα για το ιμιτασιόν φασιστικό κόμμα. Ναι μιλάω για το κόμμα του κωλοτούμπα που είναι σε όλα απ' όλα. Είναι ΠΑΣΟΚ, είναι ΝΔ, είναι φασιστικό, ακόμα και κομουνιστικό μπορεί να δηλώσει, αρκεί να τσιμπήσει κάτι από όποιον ηλίθιο που θα το ψηφίσει. Με λίγα λόγια, θα έπρεπε να είναι έξω από την βουλή το κόμμα Χατζιαβάτης.
Όσο για το κόμμα της ΝΔ; Ε, αυτό είναι που δεν πρέπει κανείς να το συζητάει καθόλου μιας και είναι ο καθρέπτης, το φωτοαντίγραφο του ΠΑΣΟΚ. Με λίγα λόγια, αν ψηφίσεις ΝΔ, είναι σαν να ψηφίζεις πάλι ΠΑΣΟΚ και ίσως στην ακόμα χειρότερη μορφή του. Δυστυχώς θα πάρει και πάλι την ψήφο του κόπανου μιας και ο κόπανος θα ψηφίσει ΝΔ, για να απαλλαγεί άρον – άρον από το ΠΑΣΟΚ, εξάλλου να ίδια δεν κάναμε πριν δυόμιση χρόνια; Για να απαλλαγούμε από τον Καραμανλή, δώσαμε στο ΠΑΣΟΚ 160 έδρες που 160 να είναι τα μικρο δευτερόλεπτα που τους απομένουν στην βρόμικη ζωή τους.
Φυσικά υπάρχει και η λύση της κόρης του εχθρού του λαού, της οικογένειας του «κόμη» Δράκουλα. Αλλά τουλάχιστον αυτή δείχνει από την αρχή τα αιματοβαμμένα δόντια της, οπότε θα πρέπει να είσαι βλάκας με τρεις περικεφαλαίες για να την ψηφίσεις.
Για τα υπόλοιπα κόμματα; Χμ... το λέει και η λέξη. Πεινασμένα υπόλοιπα που απλά θέλουν να παίζουν τον ρόλο του ρυθμιστή, άντε και καμιά καρέκλα σε κανένα υπουργείο.
Τι μένει; Τίποτα δυστυχώς. Όλα τα μούτρα είναι ίδια. Με λίγα λόγια; Η δημοκρατία στην σημερινή της μορφή είναι αδύνατο να λειτουργήσει. Τα χρόνια που έρχονται είναι μάλλον πάρα πολύ μαύρα. Περιμένουν μαύρα χρόνια τους νέους ανθρώπους, που δυστυχώς είναι άξιοι της μοίρας τους, αφού αντί να βγουν στους δρόμους, κάθονται στην αγκαλιά της μαμάς ή στην καλύτερη στους καναπέδες με ένα ποτήρι frappe στα χέρια τους, που αν είναι πολύ παγωμένος (συνήθως τους το φτιάχνει η μαμάκα), στάζει πάνω στο πληκτρολόγιο η δροσιά του ποτηριού. Γράφουν, γράφουν στο Facebook και νομίζουν ότι το μέλλον τους βρίσκεται εκεί, στο ανούσιο αυτό πράγμα, που ο μόνος λόγος ύπαρξης του είναι για να φακελώνει τους κόπανους χωρίς να χρειάζεται αστυνομικά μέσα μιας και του παραδίδουν τα στοιχεία τους μόνοι τους οι κόπανοι.
Τέλος πάντων, αυτά, πάω στον αγρό μου πάλι, να σαπίσω τις ρίζες μου στο χώμα. Δεν πειράζει, εσείς καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και σαπίστε τους κώλους σας, μέχρι που θα έρθει η ώρα να σας σηκώσουν κι από αυτούς μιας και δεν θα έχετε να πληρώσετε την δόση σας...      

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template