28 Αυγούστου 2011

Γιατί ο τυφώνας κτύπησε την Ν. Υόρκη; Ποιοι κρύβονται από πίσω;



Τι πράγμα είναι αυτό με την κοπρολαγνεία, συγνώμη την τρομολαγνεία ήθελα να πω. Κάθε φορά που γίνεται ένας σεισμός, κάθε φορά που κάποιος τυφώνας κτυπάει μια μεγάλη πόλη, βγαίνουν οι κάθε είδους ηλίθιοι και ανεβάζουν διάφορα video που μιλάνε για το τέλος του κόσμου κι άλλες τέτοιες χαζομάρες.
Ξέρω ότι οι Αμερικάνοι είναι αυτοί που αρέσκονται στην κατασκευή τέτοιων ηλίθιων video. Το κακό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν και τα παίρνουν μάλιστα στα σοβαρά. Πριν μερικές εβδομάδες, έβλεπα ένα από αυτά τα περίεργα, χαζά video, που έδειχνε και καλά μέσα από ένα πούλμαν να εμφανίζονται δύο ήλιοι. Το ένα video ήταν γυρισμένο στην Σουηδία και το άλλο κάπου στη Άπω Ανατολή.
Κάποιος ηλίθιος είχε δει αυτά τα χαζά video με τις ανακλάσει του ηλίου στα τζάμια του πούλμαν και το θεώρησε καλό να τα ανεβάσει σε ένα γνωστό ελληνικό site που διατηρεί «ελεύθερο» μπλοκ αναγνωστών, ενώ στον τίτλο είχε βάλει : «Τι έχετε να πείτε για αυτό;».
Τι να πούμε βρε ηλίθιε; Ότι είναι ένα ωραίο video με όμορφες αντανακλάσεις του ήλιου. Αναρωτιόνταν μάλιστα γιατί τα μεγάλα κανάλια του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού δεν αναφέρουν τίποτα για αυτά τα παρέξενα φαινόμενα που συμβαίνουν. Μα είναι δυνατόν αγαπητέ κόπανε να γεννάει ο ήλιος έναν ακόμα ήλιο;
Σήμερα πάλι έβλεπα κάποια άλλα χαζά video που πριν από τους σεισμούς στην Αμερική ακούγονταν κάποιοι παράξενοι ήχοι που συνεχίζονταν και κατά την διάρκεια του σεισμού. Πόσο εύκολα μπορεί να βάλει κανείς οποιονδήποτε ήχο σε ένα video; Άσε ποια αυτή η τρομερή εταοιμότητα κάποιον, να έχουν έτοιμη την κάμερα σε έναν σεισμό που κράτησε μερικά μόλις δευτερόλεπτα. Λες και αυτοί οι άνθρωποι κοιμούνται και ξυπνάνε με μια κάμερα κωλωμένη στο μάτι τους.
Έλεος πια με τις μαλακίες. Ότι βλέπει ο καθένας στο you tube το θεωρεί καλό και θέλει να μας μεταδώσει την γνώσει που πιάνει το πολύ στα νήπια. Είναι μάλιστα μερικοί που βρίσκουν τέτοια σαχλά σε μερικά site που υπάρχουν στην Αμερική και μιλάνε συνεχώς για σαχλαμάρες, ενώ παράλληλα σου δείχνουν ένα μικρό μέρος από τις βλακείες και το υπόλοιπο μέρος το βλέπεις αγοράζοντας την «υπερπαραγωγή» τους που στην στέλνουν στο σπίτι. Κάτι σαν τον Λιακόπουλο ένα πράγμα.
Εγώ πάντως ένα πράγμα έχω να πω. Άδικα χτυπιέστε, η καταστροφή του πλανήτη αργεί πολύ. Εξάλλου ακόμα και αυτή την στιγμή να συνέβαινε, κανείς από εμάς δεν θα προλάβαινε να δει την καταστροφή έτσι όπως όλοι εσείς οι κοπρολάγνοι την φαντάζεστε. Εκτός και αν απλά έχετε την ελπίδα ότι θα μείνετε μόνο εσείς άντε και ένας δυο ακόμα στον πλανήτη, επηρεασμένοι πάντοτε από το MAD MAX. Βλέπεις και τώρα και τότε πάλι η μοναξιά θα σας τρώει μάγκες. Αφήστε λοιπόν τις καταστροφές, σηκωθείτε από τις οθόνες και βρείτε πραγματικούς φίλους, κάντε παρέα μαζί τους, γιατί η μοναξιά σας, δημιουργεί πλασματικούς κόσμους στο μυαλό σας.
Όσο για τα UFO, αυτά δεν μπορούν να έρθουν στην Γη, όποια τεχνολογία και αν διαθέτουν. Γιατί απλά οι αποστάσεις είναι τόσο μεγάλες που θα χρειαζόταν αιώνες των αιώνων (μιλάμε φυσικά για ταχύτητες φωτός), για να φτάσουν εξωγήινοι στην Γη ή να φτάσουμε εμείς σ' αυτούς. Στον δικό μας τουλάχιστον γαλαξία δεν βρέθηκε ακόμα πλανήτης που να φιλοξενεί άλλες μορφές ζωής.
Καλά είναι τα παραμυθάκια, αλλά καλύτερα να βγαίνει κανείς από την απομόνωση του για να μη βλέπει παντού συνωμοσίες τέτοιου είδους. Οι συνωμοσίες και οι διαπλοκές γίνονται μέσω οικονομίας μάγκες και όχι μέσω εξωγήινων και άλλων μορφών ζωής...  

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template