30 Αυγούστου 2011

Αλλάχ – Αλλάχ και ξερό ψωμί



Τελικά το είπε και το έκανε ο Παπανδρέου. Μπορεί μεν να μη μας έκανε Ελβετία, αλλά μας έκανε Κατάρ της Ευρώπης. Από που το συμπεραίνω; Μα είναι απλό βρε. Να μέχρι και κλειστά στάδια δίνει στους μουσουλμάνους για να τουρλώσουν τους κώλους τους και να μυρίσουν ο ένας τις βρωμοποδάρες του άλλου καθώς θα τουρλώνουν τους κώλους τους για να τιμήσουν το ραμαζάνι τους.
Με λίγα λόγια, δεν μας έφταναν τα δικά μας χάλια με την θρησκεία, έχουμε τώρα πάλι μια θρησκεία που επί τετρακόσια και χρόνια την είχαμε φάει στην μάπα. Τώρα θα μου πεις, τσάμπα θα βάλουν τα λεφτά τους στις τράπεζες οι καταραμένοι από το Κατάρ;
Θυμάστε κάποτε εκείνο το περίφημο διαφημιστικό; «Κάθε πόλη και στάδιο και κάθε χωριό και γυμναστήριο». Ε, λοιπόν ξέρετε γιατί εμείς οι κόπανοι πληρώσαμε τότε φόρους για να φτιαχτούν αυτά τα στάδια και τα γυμναστήρια; Μα για να τουρλώνουν κώλο οι μουσουλμάνοι σήμερα.
Πώς είπατε; Είμαι ρατσιστικό γουρούνι; Όχι είμαι ραπανάκι και φυτρώνω εκεί που δεν με σπέρνουν. Φυσικά και σε άλλες χώρες υπάρχουν χώροι που οι τουρλωκώλιδες προσεύχονται (σίδερο στην μέση τους με τα πάνω κάτω), αλλά τουλάχιστον εκεί αυτούς τους χώρους τους φτιάχνουν μόνοι τους.
Ε, ρε τι μας περιμένει τους μαλάκες εμάς. Σκεφτείτε να κάνουν και εταιρείες οι καταραμένοι από το Κατάρ. Θα ξεφυτρώσουν οι μιναρέδες παντού σαν τα μανιτάρια. Σε λίγο εκτός από τις καμπάνες που μας ξυπνάνε πρωί – πρωί της Κυριακής για να μαζέψουν τις γριές και τους γέρους που δεν έχουν ύπνο, θα έχουμε και τον χότζα να γκαρίζει σαν τα γαϊδούρια από τα μεγάφωνα του μιναρέ.
Σας μιλάω για πολύ πολιτισμό. Θα δούμε φερετζέ στους δρόμους που θα πάει σύννεφο. Αλήθεια βρε μεγάλε Γιώργο και εσείς οι υπόλοιποι πολιτισμένοι, ρωτήσατε κανέναν από εμάς αν θέλει να ακούει τα Αλλάχ – Αλλάχ; Κάνατε κανένα δημοψήφισμα να ρωτήσετε ή είστε τόσο δημοκράτες που δεν μπορείτε να αντέξετε τα δημοψηφίσματα;
Ξέρεις Γιώργο; Κάποιοι πολέμησαν, κάποιοι κρεμάστηκαν, κάποιοι παλουκώθηκαν για να μην ακούμε πια τα Αλλάχ – Αλλάχ. Τώρα θα μου πεις που να τα ξέρεις εσύ αυτά. Εσύ ξέρεις μόνο για τον αμερικανικό εμφύλιο και την νίκη των γιάνκηδων. Άλλωστε εσύ δεν ξέρεις καν ελληνικά, και τα κείμενα σου τα γράφουν πρώτα στα αγγλικά και εσύ τα μεταφράζεις στον μεταφραστή της Google, για αυτό άλλωστε δεν καταλαβαίνουμε τι λες, παρά μόνο από τα συμφραζόμενα σου.
Τι θέλω και ανακατεύομαι το απολίτιστο ραπανάκι; Εξάλλου εμείς πλέον είμαστε πολιτισμένοι, Ευρωπαίοι βρε παιδί μου. Ε, τι στο καλό, να μην έχουμε και χώρους που θα κάνουν τις προσευχές τους (μόνο μην αρχίζουν και χέζουν κιόλας έξω από τους χώρους), οι μουσουλμάνοι. Ελευθερία βρε αδερφέ. Πάνω απ’ όλα πολιτισμός κι ελευθερία. Ναι, εντάξει, το βουλώνω. Τετρακόσια χρόνια είχαμε να ακούσουμε τα Αλλάχ, ε, αρκετά πια, τα επαναφέρει ο Γιώργος και η παρέα του για να μη τα ξεχάσουμε...

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template